Hilda Skrevet 5. mars 2006 #1 Skrevet 5. mars 2006 Er det noen som har prøvd å bake det, og har en god oppskrift? Det er jo så godt, og kan jo ikke være så vanskelig...?
Gjest Gjest Skrevet 6. mars 2006 #2 Skrevet 6. mars 2006 Jeg har ikke bakt baguettene selv, men har tatt ferdig brød/ baguetter og skåret skiver halvveis ned i brødet. I sprekkene smører jeg hjemmelaget hvitløkssmør, pakker inn brødet i aluminiumsfolie og lar det stå i ovnen i ca. 10 min. Veldig godt!
Gjest gjest1 Skrevet 6. mars 2006 #3 Skrevet 6. mars 2006 Jeg bruker å lage rundstykker med hvitløk. tar en vanlig rundstykke oppskrift og når jeg triller de ut tilsetter jeg presset hvitløk i deigen. De er gode som nystekte og som opptinte hvis de får noen sekunder i microen eller brødristeren. Og passer bra hvis du vil kutte ned på smør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå