AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #1 Del Skrevet 3 timer siden Hvis en ønsker å redusere plast, både for miljø og å få i seg... Vil pizzadeigen heve like godt med alu. folie feks? Og en deig som skal dekkes med plast et døgn i kjøleskapet før bruk. alu. folie isteden? Anonymkode: 78a0b...ada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden Sett på et lokk. Anonymkode: 6ac13...095 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden Bivokspapir kan gjenbrukes, og funker stort sett som plast. Anonymkode: cddc1...165 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 3 timer siden #4 Del Skrevet 3 timer siden Her bruker jeg kjøkken håndkle å ha over ved heving av deigen. Altid gjort, var det jeg lærte av min bestemor 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 3 timer siden #5 Del Skrevet 3 timer siden jegerrinne skrev (4 minutter siden): Her bruker jeg kjøkken håndkle å ha over ved heving av deigen. Altid gjort, var det jeg lærte av min bestemor Det bruker alltid jeg og. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #6 Del Skrevet 3 timer siden jegerrinne skrev (5 minutter siden): Her bruker jeg kjøkken håndkle å ha over ved heving av deigen. Altid gjort, var det jeg lærte av min bestemor funker det også hvis deigen skal stå et døgn i kjøleskap? ( skal lage 4 evner på et oljet fat og dekke med plast til i morgen) Anonymkode: 78a0b...ada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #7 Del Skrevet 3 timer siden Jeg bruker bivokspapir og silikonlokk. De silikonlokkene jeg liker best, er fra Ikea: https://www.ikea.com/no/no/p/oevermaett-lokk-2-stk-silikon-30497923/ Anonymkode: cbdc4...1c2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 3 timer siden #8 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (7 minutter siden): funker det også hvis deigen skal stå et døgn i kjøleskap? ( skal lage 4 evner på et oljet fat og dekke med plast til i morgen) Anonymkode: 78a0b...ada Er nå det min bestemor gjorde, hadde det og på surdeig 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #9 Del Skrevet 2 timer siden jegerrinne skrev (7 minutter siden): Er nå det min bestemor gjorde, hadde det og på surdeig Ja, det fungerer fint. De brukte alltid klede i gamle dager. De bakte gjærbakst også før plast fantes. Anonymkode: b88f6...b89 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #10 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Ja, det fungerer fint. De brukte alltid klede i gamle dager. De bakte gjærbakst også før plast fantes. Anonymkode: b88f6...b89 ja, de gjorde nå det Står bare i oppskrifta at det er for å holde deigen smidig og unngå tørre kanter, så for meg at det ble tørrere med et klede... Anonymkode: 78a0b...ada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #11 Del Skrevet 2 timer siden Aluminiumsfolie er jo ikke bra i det hele tatt om du tenker miljø 🙈 det er svært energikrevende å produsere Anonymkode: 67520...00e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #12 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (17 minutter siden): ja, de gjorde nå det Står bare i oppskrifta at det er for å holde deigen smidig og unngå tørre kanter, så for meg at det ble tørrere med et klede... Anonymkode: 78a0b...ada Dusj deigen med en sprayflaske med vann, før du dekker den til, så holder den seg smidig. Anonymkode: 01704...015 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #13 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Jeg bruker bivokspapir og silikonlokk. De silikonlokkene jeg liker best, er fra Ikea: https://www.ikea.com/no/no/p/oevermaett-lokk-2-stk-silikon-30497923/ Anonymkode: cbdc4...1c2 Hvordan er de å vaske/tørke? Holder de seg godt? Anonymkode: e9d5f...b33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #14 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvis en ønsker å redusere plast, både for miljø og å få i seg... Vil pizzadeigen heve like godt med alu. folie feks? Og en deig som skal dekkes med plast et døgn i kjøleskapet før bruk. alu. folie isteden? Anonymkode: 78a0b...ada Kanskje ikke så mye bedre, men bruker bakebolle med lokk på. Margrethe bollene finnes i mange utgaver/størrelser og er mitt førstevalg. Aluminiumsfolie bør du ikke bruke. Den går lett i oppløsning og så får du aluminiumsfolie i deigen. Anonymkode: ee330...671 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #15 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Aluminiumsfolie er jo ikke bra i det hele tatt om du tenker miljø 🙈 det er svært energikrevende å produsere Anonymkode: 67520...00e takk, det beste er nok absolutt noe gjenbrukbart ja. Fått flere tips nå så da vet jeg til neste gang Anonymkode: 78a0b...ada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #16 Del Skrevet 2 timer siden Det er praktisk med en hevebolle med lokk. For mindre boller er det et triks å sette en tallerken over bollen. Siden de er litt tunge blir det ganske tett også. (Det var sånn min mor pleide å gjøre det.) Anonymkode: 73991...8dc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #17 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Det er praktisk med en hevebolle med lokk. For mindre boller er det et triks å sette en tallerken over bollen. Siden de er litt tunge blir det ganske tett også. (Det var sånn min mor pleide å gjøre det.) Anonymkode: 73991...8dc tallerken var lurt Ellers skal jeg også ha 4 ferdige pizza-emner i på et brett i kjøleskap til dagen etter, da får jeg ikke brukt bolle, men fått andre tips her nå til det og Anonymkode: 78a0b...ada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #18 Del Skrevet 1 time siden For heving av deigen bruker jeg bare et grytelokk som passer. Anonymkode: 7d5c9...cef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå