exictence Skrevet 9. januar #1 Del Skrevet 9. januar Hva er best å pynte på en sjokoladekake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 9. januar #2 Del Skrevet 9. januar Det avhenger litt av anledning. Til barn: Nonstop eller gelehjerter ❤️ Til voksne: Hakket hvit, lys og mørk sjokolade rundt kanten av kaken hvis jeg har smør eller sjokoladekrem på. Hvis jeg har glasur syns jeg nonpareilles rundt kanten kan være fint. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #3 Del Skrevet 9. januar Hvit, lys eller mørk sjokolade, enten figurer eller revet, eller smeltet, kan også lage marmorering i glasur/krem Kokosstrø med eller uten farge Hakkede mandler/hasselnøtter/pekannøtter/peanøtter/pistasj, krokan Bringebær, jordbær eller skogsbær Nonstopp Seigmenn Love hearts Melis Pikekyss Kommer jo helt an på både anledning og type sjokoladekake... Om du skal sende med en sjokoladekake som gutta skal spise til fotballkampen så ville jeg droppet love hearts og pikekyss. Jeg ville også droppet grønn kokosstrø og seigmenn om det skal serveres til bestemors 80års dag... Servere en enkel langpanne strødd med nonstopp og seigmenn er heller ikke så passende om det skal være dessert på en date. Anonymkode: f7da0...fcd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #4 Del Skrevet 9. januar Jeg liker best helt vanlig strøssel på, sånn i mange farger. Anonymkode: 14e14...94c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 9. januar Forfatter #5 Del Skrevet 9. januar Synes bringebær og sjokolade er veldig godt sammen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #6 Del Skrevet 9. januar Det kommer an på sjokoladekaka. Standard langpanne sjokoladekake kan pyntes med alt mulig, fra nonstop og seigmenn, til kokos, til geletopper eller bare vanlig strøssel. Mens om du skal lage en mer pyntet festkake, går det an å dekke sjokoladekaken med fondant, og så pynte den som om den var en marsipankake. Eller du kan rive sjokolade og dekke med sånn "spon". Anonymkode: 86ebc...6ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disco Skrevet 9. januar #7 Del Skrevet 9. januar Frysetørret bringebær er veldig godt 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #8 Del Skrevet 9. januar Jeg pleier å blande kokos i sjokoladeglasuren, nok kokos til at det blir en slags grøtkonsistens. Smører det på kaken, veldig enkelt og veldig godt👌🏻Vil man ha lys topping så blander man kokos sammen med søt kondensert melk, da får man en topping som smaker Bounty. Anonymkode: 5fa6f...15b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mim_madam Skrevet 9. januar #9 Del Skrevet 9. januar Bringebær, kiwi i skiver, jordbær, physalis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #10 Del Skrevet 9. januar Unngå frukt iallfall, det blir soggy og ekkelt for raskt. Er du god med sprøyteposen, så kan jo kremen i seg selv være dekorativ. Holder ellers med den som skriver hakkede nøtter, div sjokolade eller klassikeren Gullbrød i skiver Anonymkode: 5a865...a48 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #11 Del Skrevet 9. januar AnonymBruker skrev (5 timer siden): Det kommer an på sjokoladekaka. Standard langpanne sjokoladekake kan pyntes med alt mulig, fra nonstop og seigmenn, til kokos, til geletopper eller bare vanlig strøssel. Mens om du skal lage en mer pyntet festkake, går det an å dekke sjokoladekaken med fondant, og så pynte den som om den var en marsipankake. Eller du kan rive sjokolade og dekke med sånn "spon". Anonymkode: 86ebc...6ac Sjokoladekake med fondant-lokk er noe av det mest ekle som finnes. Så nei nei nei, ikke bruk fondant!! Det er lite som smaker så VONDT som de trendy kakene som er dekket med fondant, det smaker bare kvalmt av sukker. Anonymkode: 4c96b...85a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå