Gå til innhold

Ovn som svir boller under


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei! Jeg har et problem med baksten min. Hver gang jeg lager boller, samme om det er vanlige hveteboller, kardemomme eller kanel, så blir de helt svarte og harde under. Her er det rare, når jeg lager pizzaboller eller rundstykker skjer ikke dette. Til og med når jeg gjerne har høyere varme, en det jeg har når jeg steker boller. Har noen en idé om hva dette kan skyldes? 
Jeg bor i studentbolig så kan ikke kjøpe ny stekeovn. Men bare syns det er utrolig rart at det kun skjer med bollene jeg lager.

Anonymkode: 84541...b79

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Kanskje du steker de på for høy varme da? 

Anonymkode: c65dc...632

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...