AnonymBruker Skrevet 7. januar #1 Skrevet 7. januar Lager som regel sauser og dressinger selv, men i går hadde vi ferdig Toro fløtesaus, og jeg har vært på do fem eller seks ganger siden middagstider i går. Opplever det samme de gangene vi har hatt bearnaisesaus fra samme produktserie. Pleier ikke å reagere på hjemmelagde sausee. Er testet for diverse matintoleranser med negativt resultat og fastlegen antok for en del år siden at jeg hadde ibs, men jeg er ikke plaget nevneverdig med magen ellers. Kun ved bruk av disse sausene. https://www.toro.no/produkter/flotesaus/ Er det noe på ingredienselisten her som det er vanlig å reagere på (bortsett fra allergenene, jeg er som sagt testet), og er vi flere? Anonymkode: 03fa8...434 1 1
AnonymBruker Skrevet 7. januar #2 Skrevet 7. januar Slik blir jeg av all industrimat heldigvis.Alt må lages fra bunn. Anonymkode: 175e5...3f9 2
AnonymBruker Skrevet 7. januar #4 Skrevet 7. januar Kjenner en som også reagerer slik, han tåler ikke løk. Det er løkpulver i alt mulig rart Anonymkode: e6890...22e
AnonymBruker Skrevet 7. januar #5 Skrevet 7. januar Takk for svar. Løk reagerer jeg ikke på ellers. Anonymkode: 03fa8...434
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå