Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2006 #1 Skrevet 4. mars 2006 I dag skulle jeg kjøpe grytekjøtt på butiken, men det var tomt. Damen som stod i kjøttdisken sa jeg kunne kjøpe flatbiff av okse og bruke det i stedet. Jeg har tenkt å lage en gryte og hadde tenkt å koke grytekjøttet, kan jeg gjøre det med flatbiffen også. Hvor lenge skal den i så fall koke? (deler den opp i små biter tenker jeg..)
Gjest Piper Skrevet 4. mars 2006 #2 Skrevet 4. mars 2006 Kok den i 1 1/2-2 timer, for da blir den mør og god.
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2006 #3 Skrevet 4. mars 2006 Hei Bruker å la den trekke i buljong, kanskje med litt vin, bare akkurat så det dekker kjøttet. 1-2 timer til den er mør, prøv med gaffel. Hilsen Line
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå