Gå til innhold

Holdbarhet pinnekjøtt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvor lenge holder pinnekjøttet seg på benken etter det er dampet altså romtemperatur? 
har pinnekjøtt som har stått siden tirsdag i  gryta, hvor lenge ville dere spist det? Smakte helt greit nå men ble litt skeptisk på både pinnekjøttet og kålen (den har vært i kjøleskap) når jeg innså vi var komt til fredag og ikke torsdag. 

Anonymkode: 82df2...53f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

BobbySocks skrev (9 minutter siden):

På benken og ikke kjøleskap? Da hadde jeg kastet.

Ja, på benken. Har allerede spist i dag da. Men tenker i morgen utgår, e vel litt sent å sette det kaldt nå?

Anonymkode: 82df2...53f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøtt på benken hadde jeg kastet allerede dagen etter, selv pinnekjøtt. Kjøtt som har stått tre dager på benken skjønner jeg ikke at du vurderer engang.

Anonymkode: d75af...df2

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Kjøtt på benken hadde jeg kastet allerede dagen etter, selv pinnekjøtt. Kjøtt som har stått tre dager på benken skjønner jeg ikke at du vurderer engang.

Anonymkode: d75af...df2

Har det alltid stående på benken til dagen etter aldri noe problem. Men det gjør jeg med ris, svin, pasta, poteter osv også og aldri blitt syk/dårlig. 

Anonymkode: 82df2...53f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...