Gå til innhold

Hjemmelaget karbonadedeig/kjøttdeig - hvilket kjøtt?


Drama_Queen

Anbefalte innlegg

Har kjøpt en del storfekjøtt på tilbud som vi har i fryseren, tenkte å prøve meg på hjemmelaget kjøttdeig til burgere. Hvilket kjøtt er det vanlig å bruke? Finner lite via google. Har de fleste typer storfekjøtt liggende. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Drama_Queen skrev (19 minutter siden):

Har kjøpt en del storfekjøtt på tilbud som vi har i fryseren, tenkte å prøve meg på hjemmelaget kjøttdeig til burgere. Hvilket kjøtt er det vanlig å bruke? Finner lite via google. Har de fleste typer storfekjøtt liggende. 

Du kan kverne alt av kjøtt. På Gran Canaria peker du i kjøttdisken på kjøttet du vil ha, også kverner de i butikken kjøttet til kjøttdeig.  Det er gjerne det «sipleste» kjøttet som males til kjøttdeig vi kjøper i butikken. 

Anonymkode: c612e...393

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan kverne alt kjøtt.

Eneste hvis det er kjøtt med lite kjøtt så tilsetter vi litt fløte slik at der gir litt ekstra i kjøttet. Er det vi gjør med elgkjøttet i hvertfall 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...