AnonymBruker Skrevet torsdag kl 12:28 #1 Del Skrevet torsdag kl 12:28 Som tittelen sier, er ikke vant til å bruke frossen kyllingfilet og nå er det på tide å prøve seg så jeg trenger tips. Tiner dere, slenger dere den inn i ovnen når den er fryst? Anonymkode: 98b7f...1f2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Phoenix Heart Skrevet torsdag kl 12:59 #2 Del Skrevet torsdag kl 12:59 Tiner den, når den er tint så steker jeg den på panne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:06 #3 Del Skrevet torsdag kl 13:06 Nei, venter alltid til den er tint helt gjennom. Da blir den best. Anonymkode: 859f7...d18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:11 #4 Del Skrevet torsdag kl 13:11 Tiner den og da er den ikke frossen kyllingfilet lenger... Anonymkode: c1b6e...016 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet torsdag kl 13:14 #5 Del Skrevet torsdag kl 13:14 Jeg er sær, for jeg foretrekker lårfilet av kylling, syns den smaker mer og er mindre tørr en kyllingfilet. Men, jeg tiner før jeg tilbereder, da er det lettere å beregne steketid, syns jeg. Eneste unntaket er hvis jeg skal ha kylling i en gtyterett/suppe, da kan jeg godt kutte opp og brune mens kjøttet fremdeles er halvfrosset fordi det koker ferdig i gryten/suppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:30 #6 Del Skrevet torsdag kl 13:30 Tiner den og gjør som vanlig - til det som jeg skal ha den dagen.. Anonymkode: e270e...1e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
male32 Skrevet torsdag kl 18:25 #7 Del Skrevet torsdag kl 18:25 Tiner den i kjøleskap over natten. Pakker den i folie i ovn 200grader varmluft, 25-30 minutter. Steketiden kommer litt an på størrelsen. Jeg gjorde dette før jul, og den ble helt perfekt. Gjennomstekt, men ikke tørr. Saftig og god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illumi Skrevet torsdag kl 20:21 #8 Del Skrevet torsdag kl 20:21 Tiner den i kjøleskapet og bruker den til alt jeg bruker vanlig kylling til 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet torsdag kl 20:29 #9 Del Skrevet torsdag kl 20:29 Jeg bruker fryst kyllingfilet mest til gryter eller former. Da halvtiner jeg fileten(-e) før jeg deler kjøttet i terninger/biter. Jeg synes kyllingkjøtt er best å skjære i når det er halvtint. Deretter steker jeg det lett, og lar det gjøre seg ferdig i den gryteretten/formretten jeg driver med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå