AnonymBruker Skrevet 1. januar #1 Del Skrevet 1. januar I går stekte vi en kalkunfilet til middag. Fileten var stor og vi er bare to personer så omtrent halve fileten var igjen. Den varmet vi opp i dag til middag. Det er fortsatt noen skiver kalkun igjen. Jeg la dem på en tallerken med aluminiumsfolie over og satte det i kjøleskapet. Hvor lang holdbarhet er det på kalkunkjøtt som har vært varmet to ganger? Har forsøkt å google, men ser ut som om det bare er svar på kalkun som har vært stekt en gang. Anonymkode: 2c504...085 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #2 Del Skrevet 1. januar AnonymBruker skrev (2 minutter siden): I går stekte vi en kalkunfilet til middag. Fileten var stor og vi er bare to personer så omtrent halve fileten var igjen. Den varmet vi opp i dag til middag. Det er fortsatt noen skiver kalkun igjen. Jeg la dem på en tallerken med aluminiumsfolie over og satte det i kjøleskapet. Hvor lang holdbarhet er det på kalkunkjøtt som har vært varmet to ganger? Har forsøkt å google, men ser ut som om det bare er svar på kalkun som har vært stekt en gang. Anonymkode: 2c504...085 Vi var et også opp kalkunfilet i dag og den smakte strammere enn i går så vi endte opp med å kaste det. Anonymkode: 1f2d9...f53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #3 Del Skrevet 1. januar AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Vi var et også opp kalkunfilet i dag og den smakte strammere enn i går så vi endte opp med å kaste det. Anonymkode: 1f2d9...f53 Den smakte like godt her. TS Anonymkode: 2c504...085 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #4 Del Skrevet 1. januar Sånn i utgangspunktet bør du nok ikke spise det hvis det allerede har vært varmet opp 2 ganger. Men alt er jo avhengig av hvor lenge den har vært i det kritiske temperaturområdet før den ble nedkjølt, hvilke andre råvarer den har vært stekt sammen med, og hvordan hygienen har vært ved tilberedning. Dess mer kjøkkenredskaper, skjærebrett, serveringsfat og oppbevaringsbokser den er i kontakt med, dess mer sannsynlig for bakterievekst. Sannsynligvis går det bra, men man er mer i grenseland med mindre marginer dersom noe annet uheldig har skjedd. Anonymkode: 56596...e77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå