AnonymBruker Skrevet 1. januar #1 Del Skrevet 1. januar Jeg fant en enkel oppskrift på matprat som er kyllingfilet i form. I sausen skal det være kremfløte eller matfløte. Man steker kyllingen først litt i panna, legger den sammen med saus og grønnsaker i en form og la det stå i ovnen. Blir dette like bra om man bruker matfløte? Anonymkode: b40fc...dbe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #2 Del Skrevet 1. januar Det blir mindre mektig. Om det er like bra, er jo en smakssak. Jeg liker begge deler. Anonymkode: 9c889...b04 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #3 Del Skrevet 1. januar Ja det blir omtrent det samme. Høyere fettinnhold i kremfløte gjør smaken hakket rundere, og det kan være formen vil tykne enda litt mer, men jeg går alltid for matfløte og det er aldri noe problem. Anonymkode: b74b5...2ab 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåttvann Skrevet 1. januar #4 Del Skrevet 1. januar (endret) Liker som regel kremfløte best. Endret 1. januar av Blåttvann 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #5 Del Skrevet 1. januar Kremfløte er helt klart best. Matfløte er jo bare tull, aldri kjøpt det. Anonymkode: abd6c...682 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #6 Del Skrevet 1. januar Kremfløte gir ekstra god mat. Men er kraftigere og har kortere holdbarhet enn matfløte. I hverdagen burde man bruke matfløte. Til festlige anledninger kremfløte Anonymkode: febf2...473 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #7 Del Skrevet 1. januar Matfløte er bare tull. Da kan du heller bruke litt mindre kremfløte og ha i vann Anonymkode: a2a2e...b5f 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #8 Del Skrevet 1. januar Hva er forskjellen mellom 35% matfløte og 35% kremfløte da? Her får du i alle fall kjøpt begge deler. Anonymkode: 1f05c...b5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar #9 Del Skrevet 1. januar Problemet med matfløte er at den ikke tåler varmebehandling, og skiller seg i små udelikate klumper når den gis et oppkok. Ganske ironisk, navnet tatt i betraktning. Anonymkode: ca68b...b75 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå