Gå til innhold

Matfløte vs kremfløte i mat.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg fant en enkel oppskrift på matprat som er kyllingfilet i form. I sausen skal det være kremfløte eller matfløte. Man steker kyllingen først litt i panna, legger den sammen med saus og grønnsaker i en form og la det stå i ovnen. Blir dette like bra om man bruker matfløte?

Anonymkode: b40fc...dbe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det blir mindre mektig. Om det er like bra, er jo en smakssak. Jeg liker begge deler. 

Anonymkode: 9c889...b04

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja det blir omtrent det samme. Høyere fettinnhold i kremfløte gjør smaken hakket rundere, og det kan være formen vil tykne enda litt mer, men jeg går alltid for matfløte og det er aldri noe problem.

Anonymkode: b74b5...2ab

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker som regel kremfløte best. :)

Endret av Blåttvann
  • Liker 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kremfløte er helt klart best. Matfløte er jo bare tull, aldri kjøpt det. 

Anonymkode: abd6c...682

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kremfløte gir ekstra god mat. Men er kraftigere og har kortere holdbarhet enn matfløte. I hverdagen burde man bruke matfløte. Til festlige anledninger kremfløte :)

Anonymkode: febf2...473

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Matfløte er bare tull. Da kan du heller bruke litt mindre kremfløte og ha i vann :)

Anonymkode: a2a2e...b5f

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hva er forskjellen mellom 35% matfløte og 35% kremfløte da? Her får du i alle fall kjøpt begge deler.

Anonymkode: 1f05c...b5b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Problemet med matfløte er at den ikke tåler varmebehandling, og skiller seg i små udelikate klumper når den gis et oppkok.

Ganske ironisk, navnet tatt i betraktning. 

Anonymkode: ca68b...b75

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...