AnonymBruker Skrevet onsdag kl 11:51 #1 Del Skrevet onsdag kl 11:51 Vi feiret nyttår i går med nydelig kalkunfilet. Men syns tilbehøret er litt «kjedelig» Så det jeg lurer på er, hva er ditt beste tilbehør til kalkunfilet? Det vi bruker er kokt potet (ønsker tips/alternativ) kokte rotgrønnsaker (ønsker tips/alternativ) waldorf (fornøyd med denne men kom gjerne med tips) rosenkål/bacon stekt (greit fornøyd men kom gjerne med din beste oppskrift) fløtesaus (kom gjerne med din beste oppskrift Anonymkode: 0c8b8...25a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 11:53 #2 Del Skrevet onsdag kl 11:53 Jeg laget denne til kalkun i går. https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/stekt-rosenkal-med-bacon/ Så hadde vi mandelpoteter hele i air fryeren. Ble skikkelig gode, sånn småpoteter. Anonymkode: 701bf...830 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 17:27 #3 Del Skrevet onsdag kl 17:27 Jeg bruker fløtegratinerte poteter, stekt rosenkål og appensinsaus. Nydelig ☺️ Anonymkode: 14194...af5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 17:30 #4 Del Skrevet onsdag kl 17:30 Vi pynter fatet med rikelig med appelsinskiver og røde druer. Det smaker veldig godt til kalkunen som vi i tillegg har kokte poteter, waldorfsalat og rødvinssaus til (og rødvin i glasset). Noen ganger har vi også rosenkål med bacon. Men altså: appelsin! Jeg kunne tenkt meg å erstatte kokte mandelpoteter med potetbåter, men det blir litt vanskelig med ovnsplass. Vi har altså ikke særlig mye grønnsaker til akkurat dette måltidet. det er kalkunen og waldorfsalaten som er stjernene. Anonymkode: 5da33...a75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 17:37 #5 Del Skrevet onsdag kl 17:37 Stuffing; sopp, bacon, kremost, persille, loff, hvitløk, parmasan og litt kayenne. Koker innmaten over mange timer, med aromater. Reduserer, smaker til med portvingele, soyasaus, sukkerløkør og krydder. Og tykner. Ikke kok rotgrønnsaker. Ovnsbak de. Opp med varmen på slutten. Rør de inn med en blanding av honning og smør, og revet appelsinskall. Kremet risotto med trøffelolje er godt til, men må tilpasses øvrig tilbehør. Rosenkål med pancetta, kastanjer (eller valnøtte) og granateple. Potetfondant er veldig godt til. Kalkunen er mager i seg selv, så kyllingfettet i disse balanserer veldig godt til. Ellers er det godt med søte innslag. Pære- og blåmuggsalat med valnøtter. Fiken med chevre og honning. Anonymkode: 6091d...5d0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 19:38 #6 Del Skrevet onsdag kl 19:38 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Stuffing; sopp, bacon, kremost, persille, loff, hvitløk, parmasan og litt kayenne. Koker innmaten over mange timer, med aromater. Reduserer, smaker til med portvingele, soyasaus, sukkerløkør og krydder. Og tykner. Ikke kok rotgrønnsaker. Ovnsbak de. Opp med varmen på slutten. Rør de inn med en blanding av honning og smør, og revet appelsinskall. Kremet risotto med trøffelolje er godt til, men må tilpasses øvrig tilbehør. Rosenkål med pancetta, kastanjer (eller valnøtte) og granateple. Potetfondant er veldig godt til. Kalkunen er mager i seg selv, så kyllingfettet i disse balanserer veldig godt til. Ellers er det godt med søte innslag. Pære- og blåmuggsalat med valnøtter. Fiken med chevre og honning. Anonymkode: 6091d...5d0 Dette høres jo helt fantastisk godt ut! Anonymkode: c1bb6...c3b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 05:33 #7 Del Skrevet torsdag kl 05:33 Til kalkunfilet og svinefilet serverer jeg fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker bakt med salt, pepper, urter, smør og honning. Lager urtesaus til. Spiser ikke kylling og kalkun selv, derfor består slik mat også av svinefilet. Kokte poteter og kokte grønnsaker synes jeg ikke passer til slik middag. Anonymkode: 6dfa0...097 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå