AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #1 Del Skrevet 31. desember 2024 Skal steke rosekål og bacon og ha til kalkun i kveld. Kan jeg forvelle rosenkålen og ha den i kjøleskap så lenge? Deler du de i to? Hvordan være sikker på at all jord er skylt av? Skjærer du av stilken? Noe jeg bær tenke på? Anonymkode: 7a235...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 31. desember 2024 #2 Del Skrevet 31. desember 2024 Skjærer av stilken og deler i to (dvs kommer an på strl). Granateplekjerner er godt til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 31. desember 2024 #3 Del Skrevet 31. desember 2024 Tar av stygge ytterblader, og det er lettest om man kutter dem i to først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #4 Del Skrevet 31. desember 2024 Tar av stygge ytterblader, renskjærer stilen, deler de store i to og legger med snittdelen ned på stekebrett i ovnen. Trenger ikke koke først, ferdig på ca et kvarter. Anonymkode: a070e...486 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 31. desember 2024 #5 Del Skrevet 31. desember 2024 Og jeg kutter stilken, fjerner de ytterste bladene, kutter et kryss i stilken og koker i 3 minutter. Lar dem renne godt av før jeg steker dem i panne sammen med bacon og litt chiliflak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøydiss Skrevet onsdag kl 00:47 #6 Del Skrevet onsdag kl 00:47 Fjerner stilkdelen og tar av stygge blader. Koker kort, og damper med en klatt smør, salt og pepper. Det enkle er oftest det beste, passer ikke til pizza, da. Rosenkål, altså. Ribba var så sinnsykt dyr i år at det utgikk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå