Gå til innhold

Noen spørsmål om fersk rosenkål


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal steke rosekål og bacon og ha til kalkun i kveld. Kan jeg forvelle rosenkålen og ha den i kjøleskap så lenge? Deler du de i to? Hvordan være sikker på at all jord er skylt av? Skjærer du av stilken? Noe jeg bær tenke på?

Anonymkode: 7a235...209

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tar av stygge ytterblader, renskjærer stilen, deler de store i to og legger med snittdelen ned på stekebrett i ovnen. Trenger ikke koke først, ferdig på ca et kvarter.

Anonymkode: a070e...486

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg kutter stilken, fjerner de ytterste bladene, kutter et kryss i stilken og koker i 3 minutter. Lar dem renne godt av før jeg steker dem i panne sammen med bacon og litt chiliflak. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjerner stilkdelen og tar av stygge blader. Koker kort, og damper med en klatt smør, salt og pepper. Det enkle er oftest det beste, passer ikke til pizza, da. Rosenkål, altså. Ribba var så sinnsykt dyr i år at det utgikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...