AnonymBruker Skrevet 29. desember 2024 #1 Del Skrevet 29. desember 2024 Har lyst til å lage appelsinsaus til kalkunen på nyttårsaften. Noen som har en god oppskrift? Har ikke mulighet/lyst til å lage kraft selv. Anonymkode: 790b2...439 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2024 #2 Del Skrevet 29. desember 2024 Det beste er jo å koke kraft på innmat når man først har den. Men om du ikke ønsker så er alternativet god kyllingfond, jeg synes Jacob sin er ok. Min oppskrift er; 200ml kraft, saft av 2 appelsiner, 2ts balsamico, 2ts brunt sukker, 2ss grand marnier (eller tilsvarende), litt smør, 100ml hvitvin, og tykke med maizenna. Anonymkode: 1bcac...d65 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2024 #3 Del Skrevet 29. desember 2024 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Det beste er jo å koke kraft på innmat når man først har den. Men om du ikke ønsker så er alternativet god kyllingfond, jeg synes Jacob sin er ok. Min oppskrift er; 200ml kraft, saft av 2 appelsiner, 2ts balsamico, 2ts brunt sukker, 2ss grand marnier (eller tilsvarende), litt smør, 100ml hvitvin, og tykke med maizenna. Anonymkode: 1bcac...d65 Ja, er enig i det, men jeg skal lage kalkunbryst og har ikke innmat tilgjengelig. Takk for oppskrift! Anonymkode: 790b2...439 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 29. desember 2024 #4 Del Skrevet 29. desember 2024 Her er en enkel oppskrift, og den er ikke så ulik hva jeg har brukt for å lage en appelsinsaus. https://www.frukt.no/oppskrifter/appelsinsaus-til-kalkun/ 😊 Fint med både sødme, friskhet og umamismak. Du kan bruke sjyen fra brystet eller fond/⎌kraft kjøpt på butikken (tror ikke det finnes kalkun, men kyllingvafianten er nært nok 😉). Jeg har altså ikke testet akkurat denne, men noe ala. Jeg har gjerne hatt oppi litt sennep også, om jeg husker riktig. Lenge siden jeg har laget nå. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå