Perine Skrevet 31. desember 2024 #101 Del Skrevet 31. desember 2024 AnonymBruker skrev (35 minutter siden): Skalldyr - hummer, reker og kreps. Anonymkode: bcaa4...768 Det er alltid nydelig mat 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 31. desember 2024 #102 Del Skrevet 31. desember 2024 Jeg holder på med forberedelser til et par store pizzaer på ettermiddagen en gang. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lill3My Skrevet 31. desember 2024 #103 Del Skrevet 31. desember 2024 Her ble det villtgryte med hjort, og hjemmelaget sjokoladepudding til dessert 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snabeltann Skrevet 31. desember 2024 #104 Del Skrevet 31. desember 2024 AnonymBruker skrev (På 30.12.2024 den 12.43): Hvor bor du som får tak i østers du er sikker på ikke vil matforgifte folk, nå i jula? Frankrike? Sørlige Europa? Eller finnes det reputable fiskehandlere igjen enkelte steder i Norge? Anonymkode: 34336...360 Ser Vita og Wanda serverer nesten samme menyen i kveld til sine venner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ovidie Skrevet 31. desember 2024 #105 Del Skrevet 31. desember 2024 Har laget rundstykker med ribberull og julesylte på. Med sennep og agurk. Er alene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet onsdag kl 02:11 #106 Del Skrevet onsdag kl 02:11 AnonymBruker skrev (På 31.12.2024 den 0.38): Forrett: Butterdeig med cashewkrem og ovnsbake rødbeter og sjalottløk med balsamico. Hovedrett: Sopp Wellington med smashed rosenkål og løksaus Dessert: Sitron panna cotta lagd med agar agar og servert med bjørnbær og basilikumcoulis Anonymkode: c7fbc...4fe Sopp Wellington står på listen over retter jeg må prøve 😋 Så kjempegodt ut 🥰 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 05:56 #107 Del Skrevet onsdag kl 05:56 Langtidsstekt hel kalkun som har ligget natten over i brine med sitron og hvitløk, legger bacon og noen eplebiter i buken og kler den med bacon utenpå. Tar av baconet på slutten så skinnet blir stekt og sprøtt, blåselampe om det er noen flekker som trenger litt ekstra farge. Baconet som jeg tar av kutter jeg opp og steker litt ekstra og blander med rosenkålen. Tilbehør: Waldorfsalat, saltbakte poteter, rødløkskompott, smørstekte rosenkål med bacon, saus kokt på kalkunhjerte og nakken. Dessert: Pannacotta med pasjonsfrukt-saus. Anonymkode: d8bff...fc8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå