AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #81 Del Skrevet 30. desember 2024 Her blir det helstekt indrefilet med tilbehør i år. Anonymkode: 1fc00...388 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #82 Del Skrevet 30. desember 2024 I år blir det rakfisk med masse tilbehør. Så blir det kaker og masse annet godt seinere på kvelden. Etter midnatt pleier vi å ha pølser med lompe/brød for dem som vil ha nattmat. Anonymkode: 10d29...8d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 30. desember 2024 Forfatter #83 Del Skrevet 30. desember 2024 Her var mye godt 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #84 Del Skrevet 30. desember 2024 Denne er tradisjon hos oss de siste årene. Kalkunbryst med appelsinchilisaus, ovnsbakte mandelpoteter og aspargesbønner. https://trinesmatblogg.no/recipe/langtidsstekt-kalkunbryst-med-appelsinchilisaus/ Anonymkode: a8995...354 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
missLynch Skrevet 30. desember 2024 #85 Del Skrevet 30. desember 2024 (endret) Kalkun, serveres med ris, fløtesaus, rosenkål, tyttebær og waldorfsalat Endret 30. desember 2024 av missLynch Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Skrevet 30. desember 2024 #86 Del Skrevet 30. desember 2024 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg lager kalkunbryst hver jul, slik får jeg det mørt: Salter og peprer brystet. Bruner det i meierismør på panne. Legger brystet i en stekepose. Koker ut panna med en skvett vann, heller utkoket i posen. Har litt løk, gulrot og sellerirot i posen for å gi ekstra god kraft. Legger er par rause smørklatter på brystet og lukker igjen posen. Stikker et steketermometer i brystets tjukkeste del, stiller det på 68 grader. Baker på 90 - 100 grader til det piper, det tar ca 2 timer. Tar ut formen og lar brystet hvile ca 20 minutter før jeg skjærer opp. Det blir mørt og saftig hver gang. Anonymkode: 8bd97...863 Tusen takk for tips. Nå har kalkunbrystet tint i 24 timer. Skal følge din oppskrift. Har løk selleri og gulrot. Har smør også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #87 Del Skrevet 30. desember 2024 Skal ha kalkun med rødkålsalat, saus, hasselbackpoteter og asparges. Til dessert blir det enten multekrem eller bringebærkrem (har ikke bestemt meg enda, og får spørre mannen hva han ønsker siden det bare er vi som skal spise sammen). Anonymkode: 49294...576 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #88 Del Skrevet 30. desember 2024 Mikrobølgepannekaker Anonymkode: e09ce...7df Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #89 Del Skrevet 30. desember 2024 Helene skrev (1 time siden): Tusen takk for tips. Nå har kalkunbrystet tint i 24 timer. Skal følge din oppskrift. Har løk selleri og gulrot. Har smør også. Lykke til 🥰 Glemte å skrive at kalkunbrystet ligger på kjøkkenbenken et par timer før jeg starter tilberedningen, slik at det ikke er iskaldt når varmebehandlingen begynner. Anonymkode: 8bd97...863 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2024 #90 Del Skrevet 30. desember 2024 Forrett: Butterdeig med cashewkrem og ovnsbake rødbeter og sjalottløk med balsamico. Hovedrett: Sopp Wellington med smashed rosenkål og løksaus Dessert: Sitron panna cotta lagd med agar agar og servert med bjørnbær og basilikumcoulis Anonymkode: c7fbc...4fe 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #91 Del Skrevet 31. desember 2024 Gratinert hummer, helstekt indrefilet med fløtegratinerte poteter, honningglaserte grønnsaker, rødvinsaus. Lite ostefat med litt kirsebærmarmelade, ristet saltede mandler, druer og fiken. Hjemmelaget is med vanilje, hakket sjokolade og revet marsipan serveres med varme bjørnebær. Anonymkode: 80af2...4ad 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #92 Del Skrevet 31. desember 2024 I år spurte jeg barna hva de ville ha, så det blir en thai inspirert spicy kyllingrett. Med frisk mangosalat. Jeg er glad for det for er lei av tung kjøttmat nå. Anonymkode: f6125...f32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 31. desember 2024 #93 Del Skrevet 31. desember 2024 Kalkun, waldorfsalat, fløtesaus, rosenkål og mandelpoteter. Fruktsalat og småkaker til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catnip Skrevet 31. desember 2024 #94 Del Skrevet 31. desember 2024 AnonymBruker skrev (58 minutter siden): Gratinert hummer, helstekt indrefilet med fløtegratinerte poteter, honningglaserte grønnsaker, rødvinsaus. Lite ostefat med litt kirsebærmarmelade, ristet saltede mandler, druer og fiken. Hjemmelaget is med vanilje, hakket sjokolade og revet marsipan serveres med varme bjørnebær. Anonymkode: 80af2...4ad Oioi, dette hørtes helt fantastisk ut! Heldige er de som skal feire hos deg 🤤 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #95 Del Skrevet 31. desember 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): I år spurte jeg barna hva de ville ha, så det blir en thai inspirert spicy kyllingrett. Med frisk mangosalat. Jeg er glad for det for er lei av tung kjøttmat nå. Anonymkode: f6125...f32 Lagde nettopp matplan for neste to uker. Og i morgen står vegansk thai-rett på menyen 😂 Akkurat slike smaker som fristet nå. Men gleder meg stort til treretters i kveld likevel, så er jeg ferdig Julens rester er fryst ned, for å bruke på andre måter utover nyåret. Anonymkode: 52ad4...e8d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #96 Del Skrevet 31. desember 2024 Kålrota skrev (3 timer siden): Kalkun, waldorfsalat, fløtesaus, rosenkål og mandelpoteter. Fruktsalat og småkaker til dessert. Samme her har du fersk rosenkål og hvordan tilbereder du den? Deler du de i to? Koker eller steker? Tenker å ha bacon ilag med Anonymkode: a48e7...3e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #97 Del Skrevet 31. desember 2024 Skalldyr - hummer, reker og kreps. Anonymkode: bcaa4...768 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2024 #98 Del Skrevet 31. desember 2024 helstekt ytrefilet, fløtegratinerte poteter, asparges, sopp, løk og peppersaus. Dessert is. Siden vi er syke hele gjengen ble det enkelt i år. Anonymkode: 4b9ce...22b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 31. desember 2024 #99 Del Skrevet 31. desember 2024 AnonymBruker skrev (24 minutter siden): Samme her har du fersk rosenkål og hvordan tilbereder du den? Deler du de i to? Koker eller steker? Tenker å ha bacon ilag med Anonymkode: a48e7...3e5 Steker dem halve med salt og bacon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rucula Skrevet 31. desember 2024 #100 Del Skrevet 31. desember 2024 Raqclette med marinert kylling, indrefilet av storfe, grønnsaker, småpoteter, forskjellige pølser, ost, forskjellige sauser, hvirløksbrød og salat 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå