Gå til innhold

Hva serverer du på nyttårsaften?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ribbe. 

Anonymkode: 0a526...0c2

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøtt.

Anonymkode: 2f49c...2bc

Skrevet

Ønsker gjerne å høre om alt som serveres på bordet av tilbehør også

Tusen takk

Skrevet

Pinnekjøtt, poteter og kålrabi stappe. Sitron fromasj til dessert. 

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Skrevet

Elg- eller oksestek, alt etter hva som er i fryser. Serveres med litervis av fløtesaus og grønnsaker. Cola, solo eller farris i glasset.  Noen timer seinere kommer svogers karamellpudding på bordet🥰 

Anonymkode: 5a19c...c9a

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Skrevet

Kalkun, waldorfsalat, parmesangratinerte poteter, fløtesaus, teanebærsaus, sprøstekt bacon. 
 

Anonymkode: ee34f...600

  • Liker 5
  • Nyttig 1
Skrevet

Kalkunbryst, waldorfsalat, poteter, rosenkål og saus. Karamellpudding med krem og jordbær til dessert. 

Anonymkode: 2bcb8...4a6

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Skrevet

Høres godt ut.

Kalkun er kanskje det vanligste, men det behøver det vel ikke å være.

Jeg har servert finnbiff, rosenkål, fløtesaus og sjokolademousse til dessert

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Skrevet

Kalkunbryst (jeg har brukt hel kalkun før, men synes bryst er enklere og poenget med den visuelle effekten av hel kalkun er borte uansett innen serveringsfatet kommer på bordet).

Sånn søtpotetmos med marshmallows på som de bruker til thanksgiving i USA

En eller annen saus, jeg har ikke bestemt meg ennå, jeg tror jeg tar noe med appelsin i. Kom gjerne med forslag.

Noe grønt. Rosenkål hvis jeg ikke kommer på noe bedre.

Rachel Rays sjokolade-dessert som jeg har anbefalt her før

https://www.oprah.com/food/chocolate-cups-with-whipped-cream

 

Anonymkode: b8117...f6c

  • Liker 1
Skrevet

Forrett; kamskjell med blomkålpuré og baonbiter

Hovedrett; andebryst med appelsinsaus, grillet rosenkål, sprøstekt grønnkål og hasselbackpoteter

Dessert; petite four

Anonymkode: 52ad4...e8d

  • Liker 3
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Forrett; kamskjell med blomkålpuré og baonbiter

Hovedrett; andebryst med appelsinsaus, grillet rosenkål, sprøstekt grønnkål og hasselbackpoteter

Dessert; petite four

Anonymkode: 52ad4...e8d

Det var en elegant servering

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Skrevet

Jeg er omtrent i mål med planlegging av årets nyttårsmeny, det blir ca. sånn:

  • Østers, sitron og mignonette av eplesidereddik fra Hardanger, sjalottløk og norsk vinterlagret eple i små terninger.
  • Skalldyrbisque, piggvar og uvisst grønt garnityr på toppen (kanskje bare noen urter).
  • Mørbrad av lam marinert med rosmarin, hvitløk og sitron. Tian/ratatouille av tynne skiver squash, tomat og sjalottløk ovnsbakt i form med olivenolje og herbes de Provence. Sprø potetterninger stekt i andefett. Kremet pastinakkpuré. Rødvinssaus med noen kalamataoliven i.
  • 2-3 oster, noen druer, ristede hasselnøtter i honning, daddel- og valnøttkake, LBV portvin.
  • Brownies, mangoterninger marinert i lime og vanilje, mango- og persimmonsorbet, vanilijeis.

Har alt jeg trenger til dette (minus noen urter, oster, østers og fersk fisk) i kjøleskap og fryser, inkl ferdiglaget skalldyrkraft, og viner er kjøpt inn. Må bake noen rundstykker samme morgen bare, og selvsagt tilberede selve rettene. Blir litt prepping i morgen tenker jeg.

Anonymkode: e0635...66e

  • Liker 8
  • Hjerte 1
Skrevet

Alltid kalkun. Med fløtepoteter, god saus, og viltgrønnsaker.

Anonymkode: 5f3a3...c96

  • Liker 1
Skrevet

Kalkunbryst, medisterpøkse, grove medisterkaker, surkål, rosenkål  waldorfsalat  , rørt tyttebær, fløtesaus, potet

Vanligvis har vi frukt coctail til dessert, men i år blir det bløtkake siden vi har en som fyller 18 

Anonymkode: d401b...607

  • Liker 1
Skrevet

Kalkun med tilbehør skal vi ha! Beste som finnes. Blir nok hasselbackpoteter, waldorfsalat, grønnsaker og fløtesaus. 

Og så blir det mer riskrem (dansk risalamande med vanilje og marsipan), det smaker omtrent som vaniljeis og alle liker det. Med hjemmelaget jordbærsaus, kirsebærsaus, hakkede mandler og hakkede brente mandler. Vi må rekke å bli lei så vi klarer å vente helt til neste jul med å spise det på nytt 😅

Anonymkode: 35057...330

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Ribbenstek. 

Anonymkode: d256c...935

Skrevet

Hvitvins dampede blåskjell med french feies. kreps, reker, hjemmelagd foccacia, aioli, majones og chili majones, avocado, agurk, sitron og dill. 

Is til dessert

Anonymkode: 733a3...c81

  • Liker 3
  • Hjerte 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Hvitvins dampede blåskjell med french feies. kreps, reker, hjemmelagd foccacia, aioli, majones og chili majones, avocado, agurk, sitron og dill. 

Is til dessert

Anonymkode: 733a3...c81

Fries *

Anonymkode: 733a3...c81

Skrevet

Jeg liker det enkelt. Er alene og steker et andebryst, tror ikke jeg lager tilbehør annet enn å koke ut panna med litt whiskey og smør og tar et glass rødvin til.

Anonymkode: 1015c...c11

  • Liker 4
  • Hjerte 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...