Gjest kokka Skrevet 3. mars 2006 #1 Skrevet 3. mars 2006 Kan man bruke salt svinebog til saltkjøttmiddag med kålrabistappe?
Gjest kokka Skrevet 3. mars 2006 #3 Skrevet 3. mars 2006 Aldri hørt om saltkjøtt og kålrabistappe?? Tradisjon mange steder å spise dette på feit-tirsdag...
hilli Skrevet 4. mars 2006 #4 Skrevet 4. mars 2006 Hva er feit-tirsdag??? Og saltkjøtt? Nå skal det sies at jeg aldri har vært særlig interessert i bondekost...
Gjest piaf Skrevet 4. mars 2006 #5 Skrevet 4. mars 2006 Mardi gras = feitetirsdag, dvs. tirsdagen etter fastelavnssøndag - den siste dagen før fasten starter askeonsdag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå