Gå til innhold

Kjøtt: fryst - tine - fryse?😳


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Sett at det er billig kjøttdeig i frysedisken. Men jeg bor alene, og spiser kjøttdeig 1 gang i uka. Kan jeg tine den sånn halvveis sånn at jeg kan dele opp med en veldig skarp kniv? Og så fryse?😅

Eller burde jeg halvstekte det, porsjonere og steke igjen dagen det skal spises? Kanskje hel steke… hva er best her??

Anonymkode: fc4c3...604

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke frys den igjen rå. Jeg ville stekt hele, helt stekt og deretter fryst ned.

Anonymkode: 45704...796

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Ikke frys den igjen rå. Jeg ville stekt hele, helt stekt og deretter fryst ned.

Anonymkode: 45704...796

 

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Stek opp alt, så fryser du ned igjen det du ikke bruker.

Anonymkode: d5237...78d

Takk for råd 😄

Anonymkode: fc4c3...604

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke farlig å dele opp og fryse ned igjen, men kvaliteten kan forringes noe.

Jeg foretrekker å gjøre som de andre her, steker opp en pakke og fryser ned porsjonsvis. Av og til steker jeg hele pakken til en pastasus, da har jeg til både pasta og lasagne hvis jeg får lyst på, eller jeg steker med sopp og taco/fajitaskrydder til en dag jeg får lyst på det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...