AnonymBruker Skrevet 14 timer siden #1 Del Skrevet 14 timer siden Mannen overtalte meg til å kjøpe en kjøkkenmaskin. Og egentlig glad for at han gjorde det Så nå har jeg lyst til å prøve å lage hjemmelagde fiskekaker og -burgere:) I oppskriftene jeg finner så står det ofte hyse/kolje, mens andre bruker ren torsk eller sei eller en blanding. Har det så mye å si? Må innrømme jeg aldri har bitt meg merke i hva de jeg har kjøpt ferdig er laget av:P Anonymkode: 09439...fac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #2 Del Skrevet 13 timer siden Hvilken fisk du bruker påvirker smaken på fiskekakene. Jeg foretrekker fiskekaker av torsk, men prøv deg litt frem så finner du ut hvilken fisk evt blandingsforhold mellom ulike fisk du/dere foretrekker. Anonymkode: 3686c...eb2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12 timer siden #3 Del Skrevet 12 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvilken fisk du bruker påvirker smaken på fiskekakene. Jeg foretrekker fiskekaker av torsk, men prøv deg litt frem så finner du ut hvilken fisk evt blandingsforhold mellom ulike fisk du/dere foretrekker. Anonymkode: 3686c...eb2 Så det er egentlig en smaks-greie?:) Jeg vil bare ikke ende opp med en farse som ikke er mulig å forme til kaker, at den faller fra hver andre e.l. Anonymkode: 09439...fac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #4 Del Skrevet 9 timer siden Det handler en del om smak, men også om at ulike fisketyper har ulike bindeegenskaper som trengs for å få en fiskefarse som holder sammen, uten masse ekstra tilsetting. Jeg bruker hovedsaklig lyr og sei, ispedd annet jeg evt har fått i samme fangst. Husk at fisken bør være fersk. Anonymkode: 50ef5...4d0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #5 Del Skrevet 9 timer siden Hyse/kolje er en torskefisk, og veldig egnet til fiskekaker. Anonymkode: 3b651...172 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stormur Skrevet 8 timer siden #6 Del Skrevet 8 timer siden Det er ei smakssak Du kan bruke all slags fisk og blande. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11 minutter siden #7 Del Skrevet 11 minutter siden AnonymBruker skrev (13 timer siden): Mannen overtalte meg til å kjøpe en kjøkkenmaskin. Og egentlig glad for at han gjorde det Så nå har jeg lyst til å prøve å lage hjemmelagde fiskekaker og -burgere:) I oppskriftene jeg finner så står det ofte hyse/kolje, mens andre bruker ren torsk eller sei eller en blanding. Har det så mye å si? Må innrømme jeg aldri har bitt meg merke i hva de jeg har kjøpt ferdig er laget av:P Anonymkode: 09439...fac Prøv deg frem og finn din egen beste oppskrift. Anonymkode: aeee7...b76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå