AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #1 Skrevet 26. desember 2024 Liker best asiatisk, indisk, meksikansk og italiensk mat. Har også en kjærlighet for norsk bondekost. Men ribba er ikke favoritten. Anonymkode: 86ed0...412
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #2 Skrevet 26. desember 2024 På brødskiva sammen med litt sennep, sprøstekt løk for eksempel. Du kan også kutte opp ribba og bruke den i wok eller andre retter.... Google is your friend her. Er mange mange tusen artikler om hvordan man skal bruke opp ribberester om du faktisk kikker litt. Anonymkode: 5e06d...f01 2 2
Brunhilde Skrevet 26. desember 2024 #3 Skrevet 26. desember 2024 Kutt bort svoren og lag en asiatisk marinade du kan pensle på ribben før oppvarming. Ligger en god oppskrift på matprat.no - mener den heter "asiatisk glaze". Server med ris og salat, vipps er det noe helt annet enn norsk juleribbe. 5
TarAldar1on Skrevet 26. desember 2024 #4 Skrevet 26. desember 2024 Crispy pork er jo en klassiker i Asia. Så du kan jo lage en god wok 4
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #5 Skrevet 26. desember 2024 I hjemmelaget teriakisaus! Anonymkode: e500e...80b 2 1
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #6 Skrevet 26. desember 2024 Lager en asiatisk glaze og steker ribbebiter i den. Serveres i bun med vårløk, syltet rødløk, syltet gulrot og koriander. Eventuelt rødkål og gulrot i staver Anonymkode: 96b96...e08 4
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #7 Skrevet 26. desember 2024 Ville brukt det i ramen. Pleier gjøre det om jeg har rester av kjøtt eller kylling. Oppskrift på nett. Ikke at man trenger følge en oppskrift slavisk, kan jo varieres til det uendelige og ha sine egne favoritter oppi. Anonymkode: 39f20...860 3
Taluno Skrevet 26. desember 2024 #8 Skrevet 26. desember 2024 Det finnes ikke bedre kjøtt til pyttipanne! Ellers så bruker jeg ribberestene i lapskaus og supper, og til pastaretter. Generelt bruker jeg ribberestene til alt jeg ellers bruker strimlet svin. Det er også veldig godt i omelett og på pizza. Hvis jeg har ribbeskiver, så legger jeg dem på burgerbrød med syltet rødløk og bbq-saus. 2
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #9 Skrevet 26. desember 2024 Vi bruker den i Bao Buns, med asiatiske smaker, og syltede grønnsaker. I Ramensuppe. Soyaglassert ribbe som rett på tapasbordet. Kjøttet er også såpas nøytralt at det egner seg godt i vårruller, eller i en pai. Anonymkode: 02ed9...f3e 2
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2024 #10 Skrevet 26. desember 2024 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Liker best asiatisk, indisk, meksikansk og italiensk mat. Har også en kjærlighet for norsk bondekost. Men ribba er ikke favoritten. Anonymkode: 86ed0...412 Putt den i fryseneren når du har skjært den opp i passe biter. Nå er de fleste vel forsynt av julemat. Om noen dager eller uker kan du ta opp og tine og bruke både til pålegg og middag. Anonymkode: 41d39...ca9
Vestlig Skrevet 27. desember 2024 #11 Skrevet 27. desember 2024 Godt mørt ribbekjøtt funker strålende i taco. Lag pico de gallo, en god salsa og varm maistortillas i stekepanna. Riv opp ribbekjøttet og fres det kjapt på høy varme. Du trenger ikke olje i panna, kjøttet er fett nok. Har du svir så skjær denne bort og heller strø over tacoen før servering. Topp med koriander og løk. Revet ribbe funker også fint på pizza, sammen med koriander og syrlig saus av f eks lime og yuzu. 2
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2024 #12 Skrevet 27. desember 2024 Etter jul samler jeg sammen alt jeg har lagt i fryseren av kjøttrester,og blander det med potet,grønnsaker og sauserester, og lager en nydelig lapskaus. Ellers er ribbe godt som pålegg. Anonymkode: 9aa9b...12e
Grüner Skrevet 27. desember 2024 #13 Skrevet 27. desember 2024 AnonymBruker skrev (På 26.12.2024 den 9.41): Liker best asiatisk, indisk, meksikansk og italiensk mat. Har også en kjærlighet for norsk bondekost. Men ribba er ikke favoritten. Anonymkode: 86ed0...412 Du kan lage burrito/lefserull med ribbe (ta bort bein) litt grønt og spicy saus? 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå