AnonymBruker Skrevet 15 timer siden #1 Del Skrevet 15 timer siden Liker best asiatisk, indisk, meksikansk og italiensk mat. Har også en kjærlighet for norsk bondekost. Men ribba er ikke favoritten. Anonymkode: 86ed0...412 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15 timer siden #2 Del Skrevet 15 timer siden På brødskiva sammen med litt sennep, sprøstekt løk for eksempel. Du kan også kutte opp ribba og bruke den i wok eller andre retter.... Google is your friend her. Er mange mange tusen artikler om hvordan man skal bruke opp ribberester om du faktisk kikker litt. Anonymkode: 5e06d...f01 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 15 timer siden #3 Del Skrevet 15 timer siden Kutt bort svoren og lag en asiatisk marinade du kan pensle på ribben før oppvarming. Ligger en god oppskrift på matprat.no - mener den heter "asiatisk glaze". Server med ris og salat, vipps er det noe helt annet enn norsk juleribbe. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TarAldar1on Skrevet 15 timer siden #4 Del Skrevet 15 timer siden Crispy pork er jo en klassiker i Asia. Så du kan jo lage en god wok 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15 timer siden #5 Del Skrevet 15 timer siden I hjemmelaget teriakisaus! Anonymkode: e500e...80b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15 timer siden #6 Del Skrevet 15 timer siden Lager en asiatisk glaze og steker ribbebiter i den. Serveres i bun med vårløk, syltet rødløk, syltet gulrot og koriander. Eventuelt rødkål og gulrot i staver Anonymkode: 96b96...e08 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15 timer siden #7 Del Skrevet 15 timer siden Ville brukt det i ramen. Pleier gjøre det om jeg har rester av kjøtt eller kylling. Oppskrift på nett. Ikke at man trenger følge en oppskrift slavisk, kan jo varieres til det uendelige og ha sine egne favoritter oppi. Anonymkode: 39f20...860 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 13 timer siden #8 Del Skrevet 13 timer siden Det finnes ikke bedre kjøtt til pyttipanne! Ellers så bruker jeg ribberestene i lapskaus og supper, og til pastaretter. Generelt bruker jeg ribberestene til alt jeg ellers bruker strimlet svin. Det er også veldig godt i omelett og på pizza. Hvis jeg har ribbeskiver, så legger jeg dem på burgerbrød med syltet rødløk og bbq-saus. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #9 Del Skrevet 13 timer siden Vi bruker den i Bao Buns, med asiatiske smaker, og syltede grønnsaker. I Ramensuppe. Soyaglassert ribbe som rett på tapasbordet. Kjøttet er også såpas nøytralt at det egner seg godt i vårruller, eller i en pai. Anonymkode: 02ed9...f3e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12 timer siden #10 Del Skrevet 12 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Liker best asiatisk, indisk, meksikansk og italiensk mat. Har også en kjærlighet for norsk bondekost. Men ribba er ikke favoritten. Anonymkode: 86ed0...412 Putt den i fryseneren når du har skjært den opp i passe biter. Nå er de fleste vel forsynt av julemat. Om noen dager eller uker kan du ta opp og tine og bruke både til pålegg og middag. Anonymkode: 41d39...ca9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå