Gjest Gjest_majan_* Skrevet 3. mars 2006 #1 Skrevet 3. mars 2006 Har fått mange sukkerbrødbunner av min kjære svigermor, men jeg er ikke spesielt glad i vanlig krem, så hva kan jeg fylle den med??? Skal ha besøk ikveld så fint om dere kommer med noen forslag til meg. Klem fra majan ha ei god helg alle sammen
salsera Skrevet 3. mars 2006 #2 Skrevet 3. mars 2006 Liker du vaniljekrem? Eller romfyll? Du kan jo også forvandle det til en slags sjokoladekake, hvis du liker det bedre. Eller hva med masse frukt og eventuelt gele?
Gjest Gjesten Skrevet 3. mars 2006 #3 Skrevet 3. mars 2006 Vaniljekrem og druer, eplebitar, banan, pære... Du kan gjer den til ei marispankake med dette fyllet også. Veldig godt!
Kvist Skrevet 3. mars 2006 #4 Skrevet 3. mars 2006 Sjokoladekrem og masse hakkede valnøtter og evt hakkede hermetiske kirsebær også. Hvis du i tilegg dynker bunnen med likør...
Gjest Gjest Skrevet 3. mars 2006 #5 Skrevet 3. mars 2006 ja jeg liker alt annet enn bare vanlig krem,
Arkana Skrevet 3. mars 2006 #6 Skrevet 3. mars 2006 Jeg synes bringebærmousse er nydelig som fyll i sukkerbrød.
Gjest LoisLane Skrevet 3. mars 2006 #7 Skrevet 3. mars 2006 Jeg synes bringebærmousse er nydelig som fyll i sukkerbrød. ← Veldig enig. Bringebær og sjokolademousse er også godt.
Gjest Gjest Skrevet 3. mars 2006 #8 Skrevet 3. mars 2006 Bringebær og sjokolademousse er også godt. ←
Gjest gjest1 Skrevet 3. mars 2006 #9 Skrevet 3. mars 2006 Jeg har laget kake til i dag! *trommesolo* Jeg la ferdig vaniljekrem oppå en halv sukkerbunn, så tok jeg og laget bringebær fromasj over der(1 pk bringebærgele blandet med 3 dl pisket krem) Så når dette var stivnet helte jeg på en pakke til med bringebærgele med bringebær oppi. Verdens enkleste kake å lage, dessuten er den kjempe frisk og god :-)
Gjest LoisLane Skrevet 3. mars 2006 #10 Skrevet 3. mars 2006 Bringebær og sjokolademousse er også godt. ← hvordan lager jeg det? ←
Lassie Skrevet 4. mars 2006 #11 Skrevet 4. mars 2006 Jeg synes det er knallgodt å blande jordbærsyltetøy inn i vanlig krem og ha inni kaken i tynt lag. Oppå kaken har jeg vanlig krem som er blandet med sjokoladepulver (ikke kakao, men oboy eller noe sånt) i et tynt lag (evt. smeltet sjokolade blandet med krem). Det er omtrent eneste typen av vanlig krem jeg spiser når det er gjort sånn. Men du vil kanskje ikke ha vanlig krem selv om den er blandet med andre smaker?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå