AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #1 Del Skrevet 9 timer siden Er det noen som vet? Skal lage en lavkarbo sjokoladekake i morgen da mannen min er diabetiker men den må og være melkefri daa datteren min ikke tåler melk. Fant en oppskrift på "omhelse" og den ser grei nok ut å lage men den har meierismør i både kaken og kremen. Vi bruker mye meierismør, men ikke til datteren vår da må vi bruke melkefritt smør. Er det noen som vet om det går? Vet jo at lavkarbo tåler lite endringer. Er det noe annet man eventuelt kan bytte det ut med istedenfor, slik som kokosolje kanskje (med nøytral smak)? Håper på noen gode tips fra hjelpsomme sjeler Anonymkode: 4ee61...287 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #2 Del Skrevet 9 timer siden AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Er det noen som vet? Skal lage en lavkarbo sjokoladekake i morgen da mannen min er diabetiker men den må og være melkefri daa datteren min ikke tåler melk. Fant en oppskrift på "omhelse" og den ser grei nok ut å lage men den har meierismør i både kaken og kremen. Vi bruker mye meierismør, men ikke til datteren vår da må vi bruke melkefritt smør. Er det noen som vet om det går? Vet jo at lavkarbo tåler lite endringer. Er det noe annet man eventuelt kan bytte det ut med istedenfor, slik som kokosolje kanskje (med nøytral smak)? Håper på noen gode tips fra hjelpsomme sjeler Anonymkode: 4ee61...287 Noen melkefrie smørtyper blir det vellykket med, andre totalt fiasko. Anonymkode: 32f7c...f3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #3 Del Skrevet 9 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Noen melkefrie smørtyper blir det vellykket med, andre totalt fiasko. Anonymkode: 32f7c...f3c Vi har eldorado melkefri.....har du noen bedre forslag kanskje? Anonymkode: 4ee61...287 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #4 Del Skrevet 9 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Vi har eldorado melkefri.....har du noen bedre forslag kanskje? Anonymkode: 4ee61...287 Husker ikke hva jeg brukte som fungerte og hva som ikke fungerte, beklager, du skulle prøvd ut dette i god tid før jul. Anonymkode: 32f7c...f3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #5 Del Skrevet 9 timer siden Ja men altså... det du ipraksis gjør er å bytte ut fløte (som jo meierismør er et produkt av) med ett eller annet oljeprodukt (som absolutt ikke er smør). Tenker du det går fint, så kjør på. Anonymkode: ee485...ebb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #6 Del Skrevet 9 timer siden AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Husker ikke hva jeg brukte som fungerte og hva som ikke fungerte, beklager, du skulle prøvd ut dette i god tid før jul. Anonymkode: 32f7c...f3c Nei kunne ikke det, da det var et innfall jeg kom på i kveld. Anonymkode: 4ee61...287 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #7 Del Skrevet 8 timer siden Vi har god erfaring med å bruke Berit nordstrand sitt, vet andre har vært fprnøyd med eldorado, men det har jeg aldri prøvd Anonymkode: 6c482...cbb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tbag Skrevet 8 timer siden #8 Del Skrevet 8 timer siden Helt uproblematisk å bytte det ut med smøremyk fra eldorado😄 den er jo veldig ‘myk’ så er det snakk om en ‘smørkrem’ er jeg usikker på om den vil holde, ville selv gått for en glasur da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #9 Del Skrevet 6 timer siden Siden jeg ikke liker bakst med meierismør, velger jeg margarin eller olje. Regner med at også melkefritt smør går bra, men det påvirker selvsagt smaken (til det bedre ). Anonymkode: f8539...3a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #10 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Siden jeg ikke liker bakst med meierismør, velger jeg margarin eller olje. Regner med at også melkefritt smør går bra, men det påvirker selvsagt smaken (til det bedre ). Anonymkode: f8539...3a2 Ja, og den holder seg myk i kjøleskap Funker ikke dersom det er et poeng i at den skal bli mer fast i formen da. Anonymkode: 5a0f5...79d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå