AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #21 Del Skrevet 8 timer siden AnonymBruker skrev (41 minutter siden): Må man skrelle potetene på julaften? Eller er det innafor med uskrelte mandelpoteter? Større sjanse for at potetene sprekker om man skreller, og mandelpotetene er jo ganske delikate i utgangspunktet.. Anonymkode: 44c8c...9f7 Til selskaps og festmiddag sitter ikke gjestene og skreller poteter ved bordet. Da har man finstasen på og vil heller ikke ha søl av potetskrelling på finstasen. Hadde vertskapet servert poteter med skrell på julaften, hadde jeg lurt på om noe mentalt hadde klikka. Anonymkode: 67283...6dc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosa Sitron Skrevet 7 timer siden #22 Del Skrevet 7 timer siden Mandelpotetet "kokes" med skall 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 7 timer siden #23 Del Skrevet 7 timer siden Jeg kan ikke fordra mandelpoteter, men min kjære kom hjem med en sekk til julemiddagen. Hvordan damper dere dem dere som gjør det? Jeg har ikke riskoker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 6 timer siden #24 Del Skrevet 6 timer siden Ja det vil jeg mene at man bør skrelle potetene på selveste juleaften 😀 bruk gjerne en Ostehøvel så går det raskere 😉 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaisamaia Skrevet 3 timer siden #25 Del Skrevet 3 timer siden Mandelpotetene deles i to, blandes med olje, salt og evt. rosmarin og stekes på 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. 😎 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå