AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #41 Del Skrevet 13 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Som barn var jeg ikke så glad i potetskall, sikkert fordi jeg ikke var SÅ glad i potet i utgangspunktet. Og så har barn mindre munn, så skall kan utgjøre mye av en munnfull, som da ikke er så særlig. Som voksen bryr jeg meg sjeldent om skallet. Skjærer evt bort det som er grovt. Så å få skall på potetene på julaften er ikke noe problem. I supper, fløtegratinerte og potetmos kan jeg derimot synes det ikke er fullt så godt. Har prøvd å bruke opp mandelpotet til potetmos med skallet på, men det synes jeg ikke var noe særlig. Plukket rett og slett ut det meste der. Konklusjon: Mandelpotet synes i alle fall jeg er et herk å skrelle, så om flesteparten foretrekker uten skall, eller ikke MÅ ha skall, så ville jeg skrelt på forhånd. Anonymkode: d6449...c30 *Skrelle kokt Anonymkode: d6449...c30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 5 timer siden #42 Del Skrevet 5 timer siden Ullvott skrev (8 timer siden): Jeg har heller ikke riskoker, men anbefaler damprist. Åh, en sånn har jeg. Da skal jeg bruke den og dampe dem istedet! Takk 😘 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå