Gå til innhold

Pinnekjøtt-spørsmål


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Skal lage pinnekjøtt for første gang og lurer på en ting… Jeg har kjøpt kjele med rist og forstår jeg det rett skal vannet opp til bunnen av rista…? Skal dette vannet koke, eller bare syde eller hva?

Anonymkode: ed042...011

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Disco skrev (19 minutter siden):

Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… 

Takk for svar, hva skal fordeles om det er kokvarmt? 🙈

Anonymkode: ed042...011

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
TarAldar1on skrev (12 minutter siden):

Dropp risten og bruk mandelpoteter som rist i stedet. 

Takk for tips, hvor høyt opp skal vannet da?

Anonymkode: ed042...011

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Disco skrev (21 minutter siden):

Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… 

Pinnekjøtt av sau/lam skal dampes det skal ikke kokes. La platen stå på laveste temperatur når vannet har kokt opp. 
Når pinnene begynner å slippe kjøttet fra beina, prøvesmaker du. 

Anonymkode: 33138...d44

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Takk for tips, hvor høyt opp skal vannet da?

Anonymkode: ed042...011

Vannet skal ikke over rista. 

Anonymkode: 33138...d44

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Takk for svar, hva skal fordeles om det er kokvarmt? 🙈

Anonymkode: ed042...011

Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt  😅

Anonymkode: 273e8...089

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt  😅

Anonymkode: 273e8...089

Det kommer Ann på hvor mye det koker i det lille vannet som er igjen under rista. 
Koker det voldsomt, fordi det er for varmt så får du kjølt ned med kaldt vann. 
Koker det lite så kan du med fordel helle på oppkokt varmt vann, fra for eks. Mikro eller vannkoker. 

Anonymkode: 33138...d44

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (13 minutter siden):

Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt  😅

Anonymkode: 273e8...089

Riktig! 👍

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...