Gå til innhold

Hvordan skal jeg tilberede julepølse og medisterkake?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Steke i panne? I ovn? Skal skinnet av? Hva blir best?

Anonymkode: 26ee3...cb5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Steke de i stekepanne, pleide vi å gjøre. Medisterkakene man får kjøpt (f.eks gilde) er ferdig stekte fra før og skal bare varmes, så du trenger ikke høy varme i pannen.

Anonymkode: 7b7e1...50a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Inn i stekovn mens ribba hviler 🙂

Anonymkode: 1f256...c78

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi putter det inn i ovnen sammen med ribbe eller pinnekjøtt ( steker pinnekjøttet litt på slutten) når det er sånn 10 min til det er ferdig 👍 men stekepannen går jo også bra! Tar ikke av skinnet før den skal på tallerken. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Steker i stekeovn mens svinesteika hviler og tilbehøret gjøres klart. Dette gjelder hjemmelagde medisterkaker som er stekt ferdig på forhånd, lagt i fryseren og så opptint på benken. 

Anonymkode: a53de...c40

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Steker i stekeovn mens svinesteika hviler og tilbehøret gjøres klart. Dette gjelder hjemmelagde medisterkaker som er stekt ferdig på forhånd, lagt i fryseren og så opptint på benken. 

Anonymkode: a53de...c40

Hvis du lager medisterkakene selv bør de stekes i stekepanne, selvsagt. 

Anonymkode: a53de...c40

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis du lager medisterkaker selv. Må du steke de i panna. Vi har altid stekt de på forhånd. Og puttet i stekeovnen å bli varmet der på slutten av tiden med ribba, pølsene gjør vi samme med skinn men deler opp i passe biter. En pølse deles opp i 4 til 5 biter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Legger julepølsene i en ildfast form og putter i stekeovnen mens ribba hviler og jeg lager ferdig ribbesjyen

Anonymkode: d69a9...455

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...