AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #1 Del Skrevet 5 timer siden Steke i panne? I ovn? Skal skinnet av? Hva blir best? Anonymkode: 26ee3...cb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #2 Del Skrevet 5 timer siden Steke de i stekepanne, pleide vi å gjøre. Medisterkakene man får kjøpt (f.eks gilde) er ferdig stekte fra før og skal bare varmes, så du trenger ikke høy varme i pannen. Anonymkode: 7b7e1...50a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #3 Del Skrevet 5 timer siden Inn i stekovn mens ribba hviler 🙂 Anonymkode: 1f256...c78 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perfume Skrevet 5 timer siden #4 Del Skrevet 5 timer siden Vi putter det inn i ovnen sammen med ribbe eller pinnekjøtt ( steker pinnekjøttet litt på slutten) når det er sånn 10 min til det er ferdig 👍 men stekepannen går jo også bra! Tar ikke av skinnet før den skal på tallerken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #5 Del Skrevet 4 timer siden Steker i stekeovn mens svinesteika hviler og tilbehøret gjøres klart. Dette gjelder hjemmelagde medisterkaker som er stekt ferdig på forhånd, lagt i fryseren og så opptint på benken. Anonymkode: a53de...c40 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #6 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Steker i stekeovn mens svinesteika hviler og tilbehøret gjøres klart. Dette gjelder hjemmelagde medisterkaker som er stekt ferdig på forhånd, lagt i fryseren og så opptint på benken. Anonymkode: a53de...c40 Hvis du lager medisterkakene selv bør de stekes i stekepanne, selvsagt. Anonymkode: a53de...c40 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 4 timer siden #7 Del Skrevet 4 timer siden Hvis du lager medisterkaker selv. Må du steke de i panna. Vi har altid stekt de på forhånd. Og puttet i stekeovnen å bli varmet der på slutten av tiden med ribba, pølsene gjør vi samme med skinn men deler opp i passe biter. En pølse deles opp i 4 til 5 biter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #8 Del Skrevet 4 timer siden Legger julepølsene i en ildfast form og putter i stekeovnen mens ribba hviler og jeg lager ferdig ribbesjyen Anonymkode: d69a9...455 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #9 Del Skrevet 3 timer siden Takk for svar alle! Anonymkode: 26ee3...cb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå