AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #1 Skrevet 22. desember 2024 Hvorfor er skal svoren være sprø? Jeg lurer på hvorfor det er så viktig at den må være det. Er ikke svoren sprø ja da er himmel og hav satt i bevegelse. Jeg tror til og med at det har oppstått full krangel (3.verdenskrig) når den ikke har blitt sprø. Er det viktig for deg at den er sprø? Overlever du om du ikke får sprø svor? Hva gjør du dersom ikke får det... God ribbesteking på julaften Anonymkode: da82a...c83
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #2 Skrevet 22. desember 2024 Fordi folk er drama queens. Anonymkode: 58a03...b2e 1 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #3 Skrevet 22. desember 2024 Kanskje fordi de liker sprø svor? Herregud for et dumt spørsmål Anonymkode: d5a45...f16 14 4
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #4 Skrevet 22. desember 2024 AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Hvorfor er skal svoren være sprø? Anonymkode: da82a...c83 Fordi den skal spises. Anonymkode: f03da...286 11 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #5 Skrevet 22. desember 2024 Pga at de tror det MÅ være sånn. Anonymkode: 8db69...19f
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #6 Skrevet 22. desember 2024 Fordi da kan man spise alt uten å måtte kaste mat. Den er uspiselig når den ikke er sprø, men seig og fettete. Anonymkode: a72c5...30c 16 1 2
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #7 Skrevet 22. desember 2024 Altså. Det går fint for min del. Jeg blir ikke sur. Men foretrekker sprø svor. Anonymkode: 93e3e...033 1
Brunello Skrevet 22. desember 2024 #8 Skrevet 22. desember 2024 Fordi den ikke smaker godt om den ikke er sprø. For min del trenger vi ikke svor. Spiser i høyden en liten bit eller to.
Gjest jegerrinne Skrevet 22. desember 2024 #10 Skrevet 22. desember 2024 Liker du bløt svor? Syns selv det smaker dritt og seigt da går det på avskjære og med bein. Sprø da syns jeg det smaker og blir dåist
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #11 Skrevet 22. desember 2024 Sprø svor smaker best. Blir ikke svoren sprø er det kjipt, men ingen total krise. Da spiser vi ikke svor. Anonymkode: 407d8...288 4
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #12 Skrevet 22. desember 2024 Det er viktig fordi sprø svor smaker himmelsk. Anonymkode: 7bfcf...502 5 1
Redneck82 Skrevet 22. desember 2024 #13 Skrevet 22. desember 2024 Fordi den er ikke noe god når den er seig… 1 1
kvinneguide Skrevet 22. desember 2024 #14 Skrevet 22. desember 2024 (endret) Sprø svor er rosinen i pølsa! Det betyr at måltidet er perfekt tilberedt og komplettert. Jeg foretrekker også pastaen al dente og smilende egg👌, ja generelt godt tilberedt mat. Kombinasjonen salt, sprøtt og fett er en veldokumentert suksess! Liker du myke knekkebrød eller vått potetgull? Hvorfor det gjøres til en stor ting? Det er kultur, fellesskap, samtaleemne osv Endret 22. desember 2024 av kvinneguide Utdyping 4 2 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #15 Skrevet 22. desember 2024 Fordi de fleste synes at det er en beste delen av ribba. Når den ikke blir sprø, så er den for mange, blant annet meg, uspiselig - tennene mine klarer ikke tygge gjennom svor som ikke har poppet. Men jeg hadde jo aldri kranglet på noe hvis det ikke ble sprøtt, men jeg hadde blitt elstremt skuffet... Uansett om jeg selvsagt ikke hadde klaget høyt. Anonymkode: 6560f...015 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #16 Skrevet 22. desember 2024 Hvis jeg husker rett, så fordi fjernsynskjøkkenet med Ingrid Espelid Hovig en gang for veldig lenge siden skulle ha ribbe. Og da ble det plutselig brukt en oppskrift hvor svoren skulle poppe og bli sprø. Og så har det ballet på seg… Selv kjører jeg old school og koker ribba et par timer, før jeg skjærer av svoren og setter ribba i ovnen. Fettet smelter da og trekker ned i kjøttet, og alt blir lett crunchy. Fantastisk godt! Anonymkode: a897c...0d8
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #17 Skrevet 22. desember 2024 Hvis svoren skal spises, er den helt klar best når den er sprø. Derfor. Så enkelt. Håper det hjelper. Anonymkode: ba7f6...5bd 4
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #18 Skrevet 22. desember 2024 Det er jo kjempelett å få svoren sprø, så jeg har aldri opplevd å ikke få sprø svor. Anonymkode: 8543f...eb3
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #19 Skrevet 22. desember 2024 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Hvis jeg husker rett, så fordi fjernsynskjøkkenet med Ingrid Espelid Hovig en gang for veldig lenge siden skulle ha ribbe. Og da ble det plutselig brukt en oppskrift hvor svoren skulle poppe og bli sprø. Og så har det ballet på seg… Selv kjører jeg old school og koker ribba et par timer, før jeg skjærer av svoren og setter ribba i ovnen. Fettet smelter da og trekker ned i kjøttet, og alt blir lett crunchy. Fantastisk godt! Anonymkode: a897c...0d8 Hva gjør du med svoren da? Anonymkode: 6560f...015 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2024 #20 Skrevet 23. desember 2024 For meg så er det ikke noen katastrofe om svoren er sprø. Jeg kutter opp alt i små stykkker og steker de i langpanne. Da blir ribba ikke så tørr. Og da smaker den mye bedre enn den måten for å få sprø svor. Ja, svoren er seig da, men det smaker mye bedre.. det er et hysteri blitt med at svoren skal være sprø!! Anonymkode: da82a...c83 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå