AnonymBruker Skrevet 22. desember #1 Del Skrevet 22. desember Kan det bare tas ut igjen? Det skal vannes ut 18t ifølge pakken, det ble misforståelse her. Anonymkode: 70856...1c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 22. desember #2 Del Skrevet 22. desember Ja, men det er ikke krise om det vannes ut i 36 timer heller. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #3 Del Skrevet 22. desember Brunello skrev (Akkurat nå): Ja, men det er ikke krise om det vannes ut i 36 timer heller. Takk for svar. Det er flere som liker det ganske salt. Hvis det tas ut nå, hvordan oppbevare det? Anonymkode: 70856...1c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #4 Del Skrevet 22. desember Ta det utav igjen asap. Utvannet pinnekjøtt smaker helt grusomt. Bør heller ikke bare følge anvisningen. Smak på vannet. Er det for salt trenger det litt mer liggetid, er det grei saltsmak så ta det ut. ta ut igjen kjøttet, tørk godt av det og oppbevar det i boks med lokk. Anonymkode: d167d...b14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #5 Del Skrevet 22. desember Jeg ville kjøpt nytt. Det kan fort bli mugg når kjøttet er fuktig. Anonymkode: 0fe0b...c08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #6 Del Skrevet 22. desember Vil det mugne innen julaften om det oppbevares i en tett plastboks i kjøleskap slik som beskrevet over? Det er helt utsolgt i mine nærbutikker, og det er snakk om pinnekjøtt til mange person (blir veldig dyrt). Anonymkode: 70856...1c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #7 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Vil det mugne innen julaften om det oppbevares i en tett plastboks i kjøleskap slik som beskrevet over? Det er helt utsolgt i mine nærbutikker, og det er snakk om pinnekjøtt til mange person (blir veldig dyrt). Anonymkode: 70856...1c6 Det går helt fint å oppbevare det i kjøleskapet. Anonymkode: 538f1...d87 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #8 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Takk for svar. Det er flere som liker det ganske salt. Hvis det tas ut nå, hvordan oppbevare det? Anonymkode: 70856...1c6 Tørk det godt og legg det i kjøleskapet Anonymkode: 9d372...8d0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #9 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Vil det mugne innen julaften om det oppbevares i en tett plastboks i kjøleskap slik som beskrevet over? Det er helt utsolgt i mine nærbutikker, og det er snakk om pinnekjøtt til mange person (blir veldig dyrt). Anonymkode: 70856...1c6 Nei det går nok helt fint. Evt hiv i det noen få min på varmluft på svak varme for å tørke det. Anonymkode: 8747f...1ed 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 22. desember #10 Del Skrevet 22. desember (endret) Et annet triks er å dampe det før julaften og varme opp. Etter det jeg har forstått er det en del som gjør det både med pinnekjøtt og ribbe (ribba stekes selvsagt). Endret 22. desember av Brunello 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #11 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Kan det bare tas ut igjen? Det skal vannes ut 18t ifølge pakken, det ble misforståelse her. Anonymkode: 70856...1c6 La det ligge og sette det på kok tidligere, men kok det bare halve tiden, la det stå til du skal sette på koking for å få det ferdig i rett tid. Kan du sette hele pannen ut, når det er halvkokt så kjøler det seg og fint ned. Husk å ha lokket på slik at dyr ikke forsyner seg om du setter det ut. Anonymkode: 59342...022 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NiceOrNothing Skrevet 22. desember #12 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Vil det mugne innen julaften om det oppbevares i en tett plastboks i kjøleskap slik som beskrevet over? Det er helt utsolgt i mine nærbutikker, og det er snakk om pinnekjøtt til mange person (blir veldig dyrt). Anonymkode: 70856...1c6 Ville latt d ligge . Kokt det opp og avkjølt i morgen kveld . La d ligge i lake til julaften . Varm opp stek og server ( hvis du steker det ) . Blir saftig og godt . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #13 Del Skrevet 22. desember Pinnekjøtt kan fint lages dagen i forveien. Så la det ligge i vann, damp det og legg det deretter i kjøleskapet. Varm det opp i stekeovn før servering. Anonymkode: ce213...0ee 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #14 Del Skrevet 22. desember Forsøker å tørke det nå… Hvor lenge pleier dere utvanne deres? (Urøkt) Anonymkode: 70856...1c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #15 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Forsøker å tørke det nå… Hvor lenge pleier dere utvanne deres? (Urøkt) Anonymkode: 70856...1c6 Skal du ha surt pinnekjøtt på julaften så driver du på på denne måten. Tørker du av det så er pinnekjøttet søppel. Gjør det jeg har skrevet over om du ikke skal ødelegge hele pinnekjøttet. Anonymkode: 59342...022 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #16 Del Skrevet 22. desember Det anbefales å vanne det ut i 2 dager, selv om pakken sier noe annet. Det blir mye saftigere og velsmakende. Så smaker du på det når det er ferdig, og evt. tilsetter salt. Anonymkode: 252d8...f2e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #17 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Ta det utav igjen asap. Utvannet pinnekjøtt smaker helt grusomt. Bør heller ikke bare følge anvisningen. Smak på vannet. Er det for salt trenger det litt mer liggetid, er det grei saltsmak så ta det ut. ta ut igjen kjøttet, tørk godt av det og oppbevar det i boks med lokk. Anonymkode: d167d...b14 Helt uenig Anonymkode: 252d8...f2e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
delripu Skrevet 22. desember #18 Del Skrevet 22. desember Mye forskjellige meninger her. Jeg la det tilbake i vann så får jeg koke det i morgen ettermiddag. Jeg pleier koke på mandelpoteter, det skal vel ikke ha noe å si? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #19 Del Skrevet 22. desember AnonymBruker skrev (3 timer siden): Det anbefales å vanne det ut i 2 dager, selv om pakken sier noe annet. Det blir mye saftigere og velsmakende. Så smaker du på det når det er ferdig, og evt. tilsetter salt. Anonymkode: 252d8...f2e Eeh, nei! 2 døgn er jo altfor lenge. Pinnekjøtt skal være salt på smak. smak nå bare på vannet. Er jo så sykt enkelt og mye enklere enn å gamble. Anonymkode: d167d...b14 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember #20 Del Skrevet 22. desember Vannet blir metta av salt, og tar ikke opp mer salt enn til det har blitt metta. Jo lengre det ligger i vann, jo fuktigere/saftigere blir pinnekjøttet. Skulle du ønske mer saltsmak kan du tilsette salt senere. Bare la det ligge. Anonymkode: 4e91b...b6a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå