Gå til innhold

Surkål eller rødkål til ribba?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (14 timer siden):

Serverer dere surkål eller rødkål til ribba?

Eller begge? 

Anonymkode: a9169...9ce

Surkål ..jo surere jula blir jo bedre 🙂

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har både surkål og rødkål til ribba. Skulle jeg valgt bare en, ville vært rødkål. Det er i alle fall ingen "regel" som sier at rødkål tilhører kalkun og surkål tilhører ribbe.

Erterstuing høres i utgangspunktet ut som et veldig kraftig tilbehør til allerede veldig kraftig mat, men det skal jeg prøve neste gang jeg befinner meg et sted med julebuffet, for jeg ser for meg at selve smaken kan passe. 

Endret av Ullvott
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brannfakkel;

Folk flest hadde aldri klart å smake forskjellen mellom surkål og rødkål i en blindtest.

Anonymkode: 05844...081

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Brannfakkel;

Folk flest hadde aldri klart å smake forskjellen mellom surkål og rødkål i en blindtest.

Anonymkode: 05844...081

Haha! Enig 😂

Anonymkode: a9169...9ce

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (21 minutter siden):

Noen som bruker ferdig fra butikk? Nora?

Anonymkode: a9169...9ce

På julaften bruker vi surkål og rødkål fra Nora. Det er det vi er vokst opp med og det vi forbinder med jul. Til svinekoteletter, svinekam etc resten av året lager jeg surkpl selv, men akkurat til jul smaker Nora «riktig» for oss.

Anonymkode: 29a24...ddf

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begge deler.

Synes ertestuing hørtes spennende ut. Nevnte det for mannen, men han rynket bare på nesa.

Anonymkode: 892e2...b17

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må være rødkål. Surkål er hverdagstilbehør. Rødkål er mer festmat.

Ekstra godt med svisker til.

Anonymkode: 796e3...8a3

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge deler. Hvis du har folk på 60+ rundt bordet slenger du med svisker og eplebiter.

Anonymkode: e24d5...996

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (49 minutter siden):

Må være rødkål. Surkål er hverdagstilbehør. Rødkål er mer festmat.

Ekstra godt med svisker til.

Anonymkode: 796e3...8a3

Sånn er det her og. Har også mye annet til fest som vi aldri har ellers.

Anonymkode: 59507...6d8

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Brannfakkel;

Folk flest hadde aldri klart å smake forskjellen mellom surkål og rødkål i en blindtest.

Anonymkode: 05844...081

Det stemmer helt sikkert og allikevel innbiller jeg meg at rødkål er best av de to og det jeg foretrekker til både ribbe og and.

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har alltid begge deler, og forsyner meg av begge. Men skulle jeg velge bare en måtte det være rødkål. Den er liksom litt «finere», og surkål med hverdagslig. Men synes det er en nyanseforskjell i smaken som gjør at jeg liker best å kombinere de til julematen 👌

Endret av Diskulis
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...