Gå til innhold

Surkål eller rødkål til ribba?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Begge deler. Har blitt laget for en uke siden og taes opp fra frys

Anonymkode: f7306...e0a

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av de to, rødkål. Men hos oss er det vanlig med erterstuing og tyttebær.

Anonymkode: 0b6e5...75e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ifølge samboeren min skal det være surkål til svin og rødkål til kalkun og fisk.

Anonymkode: 277d1...3f4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her bruker vi surkål og makaroni i hvit saus som tilbehør, i tillegg til poteter og tyttebær.

Anonymkode: bb5d9...2c2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er vokst opp med at surkål er det mest vanlige, mens det nå har endret seg med litt av hvert. Jeg foretrekker rødkål av de to. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (20 minutter siden):

Av de to, rødkål. Men hos oss er det vanlig med erterstuing og tyttebær.

Anonymkode: 0b6e5...75e

Jeg vokste opp med både surkål og mammas deilige, hjemmelagde ertestuing til ribbe. Trodde i mange år at "alle" spiste den kombinasjonen, helt til mamma forklarte at ertestuing ikke er særlig vanlig tilbehør, grunnen var at pappa ikke liker surkål😄

(Kan forøvrig anbefale det sterkt! Fett og litt salt ribbekjøtt, syrlig kål og lett søtlig stuing..nam! Undervurdert kombinasjon som burde prøves av flere!)

Anonymkode: 86124...07c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (40 minutter siden):

Serverer dere surkål eller rødkål til ribba?

Eller begge? 

Anonymkode: a9169...9ce

Ingen av delene. Rødbeter, tyttebær syltetøy, svisker og stekte epler. 

Anonymkode: 6ef28...4bf

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke fordra noen av delene. Det er så rart når man bruker masse tid på å lage god mat, også er tilbehøret så stusselig. Vi har ikke ribbe på julaften, men når vi har det så strimler jeg rosenkål og steker med rødløk, hvitløk, smør og litt soyasaus. Ovnsbaker også rotgrønnsaker og lager syltet rødløk for å ha noe som bryter med fettet/de runde smakene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Begge deler. Lager surkålen mer syrlig, med eple, sjarlottløk, eplesidereddik, og karve. Rødkålen mer fyldig og krydret, med solbær, kanel, stjerneanis og oksefond. 

Anonymkode: f6d94...2df

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her så lager vi surkål selv. Og kjøper en pose fra Nora å har ved siden til svigerfar for han ska ha litt av begge

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Noen som bruker ferdig fra butikk? Nora?

Anonymkode: a9169...9ce

Kjøper ferdig ja, orker ikke å lage selv. 

Anonymkode: acc60...dc8

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...