AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #1 Del Skrevet 21. desember 2024 Serverer dere surkål eller rødkål til ribba? Eller begge? Anonymkode: a9169...9ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #2 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler. Surkål med eplebiter, rødkål med svisker. Anonymkode: d2df3...e36 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #3 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler. Har blitt laget for en uke siden og taes opp fra frys Anonymkode: f7306...e0a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #4 Del Skrevet 21. desember 2024 Av de to, rødkål. Men hos oss er det vanlig med erterstuing og tyttebær. Anonymkode: 0b6e5...75e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #5 Del Skrevet 21. desember 2024 Ifølge samboeren min skal det være surkål til svin og rødkål til kalkun og fisk. Anonymkode: 277d1...3f4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 21. desember 2024 #6 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler, men det går mest surkål. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PurpleTuliip Skrevet 21. desember 2024 #7 Del Skrevet 21. desember 2024 Min familie har vi surkål til. ☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 21. desember 2024 #8 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #9 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler, samt syltet gresskar! Anonymkode: fb86b...5a5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #10 Del Skrevet 21. desember 2024 Vi liker begge deler til. Anonymkode: 7e6ff...0fe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #11 Del Skrevet 21. desember 2024 Her bruker vi surkål og makaroni i hvit saus som tilbehør, i tillegg til poteter og tyttebær. Anonymkode: bb5d9...2c2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
enkefru Skrevet 21. desember 2024 #12 Del Skrevet 21. desember 2024 Begge deler, og rosenkål er det noen som vil ha også, så… 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 21. desember 2024 #13 Del Skrevet 21. desember 2024 Jeg er vokst opp med at surkål er det mest vanlige, mens det nå har endret seg med litt av hvert. Jeg foretrekker rødkål av de to. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #14 Del Skrevet 21. desember 2024 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Av de to, rødkål. Men hos oss er det vanlig med erterstuing og tyttebær. Anonymkode: 0b6e5...75e Jeg vokste opp med både surkål og mammas deilige, hjemmelagde ertestuing til ribbe. Trodde i mange år at "alle" spiste den kombinasjonen, helt til mamma forklarte at ertestuing ikke er særlig vanlig tilbehør, grunnen var at pappa ikke liker surkål😄 (Kan forøvrig anbefale det sterkt! Fett og litt salt ribbekjøtt, syrlig kål og lett søtlig stuing..nam! Undervurdert kombinasjon som burde prøves av flere!) Anonymkode: 86124...07c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #15 Del Skrevet 21. desember 2024 AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Serverer dere surkål eller rødkål til ribba? Eller begge? Anonymkode: a9169...9ce Ingen av delene. Rødbeter, tyttebær syltetøy, svisker og stekte epler. Anonymkode: 6ef28...4bf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summeer Skrevet 21. desember 2024 #16 Del Skrevet 21. desember 2024 Jeg kan ikke fordra noen av delene. Det er så rart når man bruker masse tid på å lage god mat, også er tilbehøret så stusselig. Vi har ikke ribbe på julaften, men når vi har det så strimler jeg rosenkål og steker med rødløk, hvitløk, smør og litt soyasaus. Ovnsbaker også rotgrønnsaker og lager syltet rødløk for å ha noe som bryter med fettet/de runde smakene. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #17 Del Skrevet 22. desember 2024 Begge deler. Lager surkålen mer syrlig, med eple, sjarlottløk, eplesidereddik, og karve. Rødkålen mer fyldig og krydret, med solbær, kanel, stjerneanis og oksefond. Anonymkode: f6d94...2df 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #18 Del Skrevet 22. desember 2024 Noen som bruker ferdig fra butikk? Nora? Anonymkode: a9169...9ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 22. desember 2024 #19 Del Skrevet 22. desember 2024 Her så lager vi surkål selv. Og kjøper en pose fra Nora å har ved siden til svigerfar for han ska ha litt av begge 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #20 Del Skrevet 22. desember 2024 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Noen som bruker ferdig fra butikk? Nora? Anonymkode: a9169...9ce Kjøper ferdig ja, orker ikke å lage selv. Anonymkode: acc60...dc8 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå