Gå til innhold

Din meny i juleuka


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Julaften: Ribbe
1 juledag: Pinnekjøtt
2 juledag: Fiskegrateng - ingen gjester denne dagen

Resten av dagene tar jeg som de kommer. Blir nok pizza, stekt ris, curry og (selvfølgelig) rester selv om jeg sikkert fryser ned noe til senere. Nyttårsaften blir det indrefilet med hjemmelaget bearnaise, sopp, løk, bønner med bacon og rødvin. Vet ikke hva slags poteter enda.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

23/12: Grøt og rundstykker med godt pålegg til kvelds

24/12: Ribbe og medister

25/12: Skal bort

26/12: Skal bort

27/12: Vet ikke

28/12: Pinnekjøtt

29/12: Hjemmelaget pizza

30/12: Noe enkelt

31/12: Kalkunfilet med godt tilbehør

Anonymkode: b5b28...240

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23/12: vet ikke 

24/12: pinnekjøtt

25/12: resten av pinnekjøttet fra dagen før. 

26/6: tja, tomatsuppe kanskje? 

27 - 30/12: vet ikke

31/12 + 1/1: kalkun m/ tilbehør. 

Virker kanskje som en stusselig meny, men jeg har dårlig råd (som mange andre mnd i året) + at jeg skal være alene i julen, så jeg gidder ikke styre med så  mye middagslaging. 

Endret av Mardina
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillejulaften: ost & kjeks

julaften: nøttestek

1. dag: rester nøttestek

2. dag nøttestek igjen, men en helt annen variant 

3. dag: asiatisk 

Anonymkode: e0ad1...45c

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Lille julaften: Kveldsmat med julepålegg og eggerøre
  • Julaften: Pinnekjøtt, mandelpoteter og kålrabistappe. Riskrem og bringebærsaus til dessert.
  • 1. juledag: Ovnsbakt kveite, smørsaus, mandelpoteter, agurksalat og dampede grønnsaker
  • 2. juledag: Reisedag, mulig vi lager noe lett når vi kommer hjem, feks sobanudler med salma, pak choi og en dressing av soyasaus, riseddik, ingefær og chili
  • 3. juledag: https://www.jamieoliver.com/recipes/pasta/savoy-cabbage-pancetta-farfalle. Eller en pai med purre og gruyère med grønn salat til, og vi utsetter denne pastaen til mandag. Har en diger savoykål i kjøleskapet som jeg håper holder seg til romjulen.
  • Lørdag: Fersk fisk i en eller annen form
  • Søndag: Andeconfit, poteter stekt i andefett, rødkål med norske epler og eplemost, og dampede rosenkål.

Anonymkode: f32f7...739

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Hva er din meny gjennom juleuka? Og har du dager da dere spiser rester eller er det nye rett hver dag?

Anonymkode: 8ffae...cc7

Julaften : Grøt med mandel til lunsj og marsipangris i premie.

Pinnekjøtt.

Dessert.

1.Juledag : Resten av pinnekjøtt, dessert.

2.Juledag: Kalkunfilet,potetbåter,masse grønnsaker,saus,rødkål,kålrabistappe. Dessert.

Romjulen:

-Juleskinke med fløtegratinerte poteter,grønnsaker,saus,rødkål og kålrabistappe. 

-Rester dagen etter med juleskinke med tilbehør og mandelpoteter.

-Ovnbakt ørret med grønnsaker,potet,agurksalat,rømme osv.

-Medisterkaker,julepølse,ribbe, rødkål,grønnsaker,saus osv.

-Biffsnadder

-Pizza ute

-Taco 2 dager med kjøtt/kylling

Nyttårsaften: Pinnekjøtt. Dessert.

1.Nyttårsdag : Ut å spise burger/kinesisk, dessert.

Kaker og godt i julen!

 

Anonymkode: c9f42...7c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi er helårsgrillere, jul og nyttår intet unntak🙂

Vi er kun to i husstanden, en norsk og en dansk, og er egentlig ikke veldig bundet opp i de tradisjonelle jule-greiene. 

23. blir det italiensk pizza på grillen.

24. Svinefilet innbundet i prosciutto skinke. Grillede potetskiver og bakte grønnsaker med feta. Bearnaise.

25. Marinert kyllingfilet. Marinerte, grillede sjampinjonger. Julete salat. Bakte småpoteter. Chilli-hollandaise.

26. Pitabrød med salat og rester av kjøttet fra de foregående dagene. 

En av mellomdagene blir det kjøttboller på grillspyd, på brød med alt av stæsj som rødbetsalat, syltet agurk, blandet grønnsalat osv... Kanskje det mest julete vi skal ha i år😁

Nyttårsaften blir det, foruten tilstrekkelig mengder med bobler i glasset, rett og slett rekecocktail når den nye danske kongen taler kl 18, deretter blir det antakelig enkelt og greit italiensk pizza igjen og høy stemning 🥳

Anonymkode: 85b75...a7c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille julaften: Hjortebiff og fløtegratinerte poteter.

Julaften: ribbe.

1.dag. torsk.

2.juledag koldtbord.

3.juledag pinnekjøtt 

4 vet ikke 

5 vet ikke

6 vet ikke.

7.kalkun.

 

Anonymkode: 665b7...08d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille julaften: grøt til middag,ost kjeks og spekemat til kvelds.

Julaften:ribbe

1.dag: juleskinke

2.dag: torsk

Resten av romjula blir det en dag med taco,en eller to dager med rester,og ellers hva vi har lyst på . 

Restene bruker jeg til lapskaus,gryteretter eller pyttipanne. 

Nyttårsaften:kalkun

1.nyttårsdag: viltgryte

 

 

Anonymkode: a597f...019

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23. Taco og rødvin til Grevinnen og Hovmesteren

24. Ribbe med fullt tilbehør

25. Ikke planlagt noe

26. Kalkun med fullt tilbehør

27., 28., 29., 30. Mat på restauranter i Gdansk

31. Ferske reker, sjøkreps og hummer

1. Sikkert en feit og god hamburger 

2. Tilbake til hverdagen med "vanlig" mat

Anonymkode: 795a3...d56

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23.des: kalkun

24.des: ribbe

26.des: lutefisk

Nyttårsaften: taco 

1.jan: pinnekjøtt 

Anonymkode: 70c88...0e1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillejulaften: medisterkaker, poteter, saus, surkål og ertestuing 

Julaften: pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe og stekt rosenkål

1. juledag: rester av pinnekjøttet ++

2. juledag: orange chicken 

27. desember: lasagne 

Nyttårsaften: marinert kalkunbryst, røstipotet, waldorfsalat

Anonymkode: 5b39a...251

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager som regel litt løse planer.

Lillejulaften: risgrøt.

Julaften: ribbe med tilbehør. Riskrem til dessert.

1. juledag: ovnsstekt ørret med poteter, smeltet smør, gulrøtter, agurksalat og rømme. Sjokolademousse til dessert.

Det er de tingene som er tradisjon hos min familie.

Kjøper ellers inn pølser til å grille på tur en av dagene, og lager nok da noe suppe på kvelden. Har kyllingfilet som man alltids får laget noe av, handler inn til en lettvint pastamiddag. 

Anonymkode: 5b8b3...fdb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lillejulaften, risengrynsgrøt.

Julaften, pinnekjøtt.

!.juledag, kalkunbryst.

2, juledag, andebryst,

27.12 Biff.

28.12 lapskaus av rester

29.12 lasagne 

30.12  laks

31.12 Ribbe. 

Anonymkode: 43eac...dfb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...