Brunhilde Skrevet 20. desember 2024 #21 Del Skrevet 20. desember 2024 Julaften: Ribbe 1 juledag: Pinnekjøtt 2 juledag: Fiskegrateng - ingen gjester denne dagen Resten av dagene tar jeg som de kommer. Blir nok pizza, stekt ris, curry og (selvfølgelig) rester selv om jeg sikkert fryser ned noe til senere. Nyttårsaften blir det indrefilet med hjemmelaget bearnaise, sopp, løk, bønner med bacon og rødvin. Vet ikke hva slags poteter enda. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #22 Del Skrevet 20. desember 2024 23/12: Grøt og rundstykker med godt pålegg til kvelds 24/12: Ribbe og medister 25/12: Skal bort 26/12: Skal bort 27/12: Vet ikke 28/12: Pinnekjøtt 29/12: Hjemmelaget pizza 30/12: Noe enkelt 31/12: Kalkunfilet med godt tilbehør Anonymkode: b5b28...240 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 20. desember 2024 #23 Del Skrevet 20. desember 2024 (endret) 23/12: vet ikke 24/12: pinnekjøtt 25/12: resten av pinnekjøttet fra dagen før. 26/6: tja, tomatsuppe kanskje? 27 - 30/12: vet ikke 31/12 + 1/1: kalkun m/ tilbehør. Virker kanskje som en stusselig meny, men jeg har dårlig råd (som mange andre mnd i året) + at jeg skal være alene i julen, så jeg gidder ikke styre med så mye middagslaging. Endret 20. desember 2024 av Mardina 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #24 Del Skrevet 20. desember 2024 Lillejulaften: ost & kjeks julaften: nøttestek 1. dag: rester nøttestek 2. dag nøttestek igjen, men en helt annen variant 3. dag: asiatisk Anonymkode: e0ad1...45c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #25 Del Skrevet 20. desember 2024 Lille julaften: Kveldsmat med julepålegg og eggerøre Julaften: Pinnekjøtt, mandelpoteter og kålrabistappe. Riskrem og bringebærsaus til dessert. 1. juledag: Ovnsbakt kveite, smørsaus, mandelpoteter, agurksalat og dampede grønnsaker 2. juledag: Reisedag, mulig vi lager noe lett når vi kommer hjem, feks sobanudler med salma, pak choi og en dressing av soyasaus, riseddik, ingefær og chili 3. juledag: https://www.jamieoliver.com/recipes/pasta/savoy-cabbage-pancetta-farfalle. Eller en pai med purre og gruyère med grønn salat til, og vi utsetter denne pastaen til mandag. Har en diger savoykål i kjøleskapet som jeg håper holder seg til romjulen. Lørdag: Fersk fisk i en eller annen form Søndag: Andeconfit, poteter stekt i andefett, rødkål med norske epler og eplemost, og dampede rosenkål. Anonymkode: f32f7...739 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #26 Del Skrevet 20. desember 2024 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Hva er din meny gjennom juleuka? Og har du dager da dere spiser rester eller er det nye rett hver dag? Anonymkode: 8ffae...cc7 Julaften : Grøt med mandel til lunsj og marsipangris i premie. Pinnekjøtt. Dessert. 1.Juledag : Resten av pinnekjøtt, dessert. 2.Juledag: Kalkunfilet,potetbåter,masse grønnsaker,saus,rødkål,kålrabistappe. Dessert. Romjulen: -Juleskinke med fløtegratinerte poteter,grønnsaker,saus,rødkål og kålrabistappe. -Rester dagen etter med juleskinke med tilbehør og mandelpoteter. -Ovnbakt ørret med grønnsaker,potet,agurksalat,rømme osv. -Medisterkaker,julepølse,ribbe, rødkål,grønnsaker,saus osv. -Biffsnadder -Pizza ute -Taco 2 dager med kjøtt/kylling Nyttårsaften: Pinnekjøtt. Dessert. 1.Nyttårsdag : Ut å spise burger/kinesisk, dessert. Kaker og godt i julen! Anonymkode: c9f42...7c1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #27 Del Skrevet 20. desember 2024 Vi er helårsgrillere, jul og nyttår intet unntak🙂 Vi er kun to i husstanden, en norsk og en dansk, og er egentlig ikke veldig bundet opp i de tradisjonelle jule-greiene. 23. blir det italiensk pizza på grillen. 24. Svinefilet innbundet i prosciutto skinke. Grillede potetskiver og bakte grønnsaker med feta. Bearnaise. 25. Marinert kyllingfilet. Marinerte, grillede sjampinjonger. Julete salat. Bakte småpoteter. Chilli-hollandaise. 26. Pitabrød med salat og rester av kjøttet fra de foregående dagene. En av mellomdagene blir det kjøttboller på grillspyd, på brød med alt av stæsj som rødbetsalat, syltet agurk, blandet grønnsalat osv... Kanskje det mest julete vi skal ha i år😁 Nyttårsaften blir det, foruten tilstrekkelig mengder med bobler i glasset, rett og slett rekecocktail når den nye danske kongen taler kl 18, deretter blir det antakelig enkelt og greit italiensk pizza igjen og høy stemning 🥳 Anonymkode: 85b75...a7c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #28 Del Skrevet 20. desember 2024 Lille julaften: Hjortebiff og fløtegratinerte poteter. Julaften: ribbe. 1.dag. torsk. 2.juledag koldtbord. 3.juledag pinnekjøtt 4 vet ikke 5 vet ikke 6 vet ikke. 7.kalkun. Anonymkode: 665b7...08d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #29 Del Skrevet 20. desember 2024 Lille julaften: grøt til middag,ost kjeks og spekemat til kvelds. Julaften:ribbe 1.dag: juleskinke 2.dag: torsk Resten av romjula blir det en dag med taco,en eller to dager med rester,og ellers hva vi har lyst på . Restene bruker jeg til lapskaus,gryteretter eller pyttipanne. Nyttårsaften:kalkun 1.nyttårsdag: viltgryte Anonymkode: a597f...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2024 #30 Del Skrevet 20. desember 2024 23. Taco og rødvin til Grevinnen og Hovmesteren 24. Ribbe med fullt tilbehør 25. Ikke planlagt noe 26. Kalkun med fullt tilbehør 27., 28., 29., 30. Mat på restauranter i Gdansk 31. Ferske reker, sjøkreps og hummer 1. Sikkert en feit og god hamburger 2. Tilbake til hverdagen med "vanlig" mat Anonymkode: 795a3...d56 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #31 Del Skrevet 21. desember 2024 23.des: kalkun 24.des: ribbe 26.des: lutefisk Nyttårsaften: taco 1.jan: pinnekjøtt Anonymkode: 70c88...0e1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #32 Del Skrevet 21. desember 2024 Lillejulaften: medisterkaker, poteter, saus, surkål og ertestuing Julaften: pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe og stekt rosenkål 1. juledag: rester av pinnekjøttet ++ 2. juledag: orange chicken 27. desember: lasagne Nyttårsaften: marinert kalkunbryst, røstipotet, waldorfsalat Anonymkode: 5b39a...251 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #33 Del Skrevet 21. desember 2024 Jeg lager som regel litt løse planer. Lillejulaften: risgrøt. Julaften: ribbe med tilbehør. Riskrem til dessert. 1. juledag: ovnsstekt ørret med poteter, smeltet smør, gulrøtter, agurksalat og rømme. Sjokolademousse til dessert. Det er de tingene som er tradisjon hos min familie. Kjøper ellers inn pølser til å grille på tur en av dagene, og lager nok da noe suppe på kvelden. Har kyllingfilet som man alltids får laget noe av, handler inn til en lettvint pastamiddag. Anonymkode: 5b8b3...fdb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2024 #34 Del Skrevet 21. desember 2024 Lillejulaften, risengrynsgrøt. Julaften, pinnekjøtt. !.juledag, kalkunbryst. 2, juledag, andebryst, 27.12 Biff. 28.12 lapskaus av rester 29.12 lasagne 30.12 laks 31.12 Ribbe. Anonymkode: 43eac...dfb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå