AnonymBruker Skrevet 17. desember 2024 #2 Skrevet 17. desember 2024 Sånn lim på tube. Ser ingen grunn til å styre med karamell eller eggehvite etter at det kom Anonymkode: 95bb1...08e
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #3 Skrevet 18. desember 2024 Lim på tube her også. Selv om jeg har vokst opp med,og er vant med, karamell. Anonymkode: 7edf9...053
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #4 Skrevet 18. desember 2024 Jeg fant «matlim» på tube på TGR. Har aldri sett det før - hadde egentlig tenkt å bruke limpistol 😝 Anonymkode: a2cc0...a36 1
Arkana Skrevet 18. desember 2024 #5 Skrevet 18. desember 2024 Smeltet sukker. Har alltid gjort det og synes ikke det er styrete i det hele tatt. Ikke minst holder det godt og smaker godt. 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #6 Skrevet 18. desember 2024 Vi bruker smeltet sukker. Vi prøvde bakelim ett år, men det var stivt og limte dårlig. Mulig kjøkkenet vårt er for kaldt. Anonymkode: a86c0...57f 1
pingeling Skrevet 18. desember 2024 #7 Skrevet 18. desember 2024 Smeltet smørbukk. Smaker godt og er enklere enn smeltet sukker.
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #8 Skrevet 18. desember 2024 Royal icing, så slapp jeg å kjøpe inn noe😉 Anonymkode: 04d45...d72 1
luxifine Skrevet 18. desember 2024 #9 Skrevet 18. desember 2024 Limpistol. Så pynter vi husket med "hobby-jalla" (typ "dill fra panduro, pompoms, glitter, bomull og det vi finner ned i hobbyskuffa) mens vi spiser godteriet. Vinn-vinn.
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #10 Skrevet 22. desember 2024 AnonymBruker skrev (På 18.12.2024 den 7.46): Lim på tube her også. Selv om jeg har vokst opp med,og er vant med, karamell. Anonymkode: 7edf9...053 Knekk? Anonymkode: 09de7...240
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2024 #11 Skrevet 22. desember 2024 luxifine skrev (På 18.12.2024 den 17.51): Limpistol. Så pynter vi husket med "hobby-jalla" (typ "dill fra panduro, pompoms, glitter, bomull og det vi finner ned i hobbyskuffa) mens vi spiser godteriet. Vinn-vinn. Er huset av papp? Anonymkode: 09de7...240
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå