Gå til innhold

Når tar dere opp frossen ribbe, salter/peprer og steker den?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Skal steke ribba lille julaften. Blir det for tidlig å ta den opp  fra fryser kvelden19. des og legge den i kjøleskap og salte/pepre 24 timer etter? 

Anonymkode: 2960b...a07

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

For tidlig? Jeg skal steke min ribbe på julaften, og tar den opp fra frys seinest i morgen kveld. Regner med at det tar minst et døgn å tine den (tynnribbe, familieribbe tar nok enda lenger tid).

Anonymkode: 44e88...148

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...