AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #1 Del Skrevet 4 timer siden Skal steke ribba lille julaften. Blir det for tidlig å ta den opp fra fryser kvelden19. des og legge den i kjøleskap og salte/pepre 24 timer etter? Anonymkode: 2960b...a07 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden For tidlig? Jeg skal steke min ribbe på julaften, og tar den opp fra frys seinest i morgen kveld. Regner med at det tar minst et døgn å tine den (tynnribbe, familieribbe tar nok enda lenger tid). Anonymkode: 44e88...148 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå