AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #1 Del Skrevet 4 timer siden Tips til utradisjonell dessert som passer til pinnekjøtt? Anonymkode: 764d6...f2f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 4 timer siden #2 Del Skrevet 4 timer siden Noe med pepperkaker. Tilslørte bondepiker, ostekake med klementiner på bunn av pepperkaker (jeg hadde laget uten gelelokk, men sikkert godt med også), iskake med pepperkakebunn, eller annen is med noe pepperkaker. Jeg tenker både noe mer krydret, men også mer friske smaker kan passe godt til pinnekjøtt som er såpass salt. En god og frisk sorbet av appelsin eller klementiner vil også passe. Gjerne med noe bær til. Ellers har du selvsagt både multekrem, og karamellpudding, eller hva med sitronfromasj? Dronning Maud går igjen hos oss. Disse er mer tradisjonelle da. 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #3 Del Skrevet 4 timer siden Klementin panna cotta med pepperkakekrunch ❤️ Anonymkode: d5664...8e0 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #4 Del Skrevet 4 timer siden Panna Cotta, mokkafromasj Anonymkode: c23b8...a41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #5 Del Skrevet 4 timer siden https://www.detsoteliv.no/oppskrift/panna-cotta-med-kanel-og-glogg-gele Denne er fantastisk Anonymkode: c23b8...a41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lille39 Skrevet 3 timer siden #6 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Tips til utradisjonell dessert som passer til pinnekjøtt? Anonymkode: 764d6...f2f Her blir det sitron fromasj ☺️ 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hulderen Skrevet 3 timer siden #7 Del Skrevet 3 timer siden Multekrem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3 timer siden #8 Del Skrevet 3 timer siden Lille39 skrev (2 minutter siden): Her blir det sitron fromasj ☺️ Jeg er så glad i sitronfromasj, det passer til alt, syns jeg. Og så er det friskt og godt etter en tung middag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #9 Del Skrevet 3 timer siden Ikke utradisjonell kanskje, men vi har alltid hatt fruktsalat og krem. Friskt og godt etter den tunge maten Anonymkode: e5b18...313 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #10 Del Skrevet 3 timer siden Ikke utradisjonell kanskje, men vi har alltid hatt fruktsalat og krem. Friskt og godt etter den tunge maten Anonymkode: e5b18...313 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maia70 Skrevet 3 timer siden #11 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Ikke utradisjonell kanskje, men vi har alltid hatt fruktsalat og krem. Friskt og godt etter den tunge maten Anonymkode: e5b18...313 Det høres egentlig best ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #12 Del Skrevet 3 timer siden Vi pleier å ha hermetiske plommer med litt krem. Det er slikt som kommer fra hagen. Likte det ikke som barn - for det er litt småsurt, av og til og har litt bitterhet fra kjernen. Men som voksen er det det beste jeg får. Og stas at det er fra hagen. Ser at det finnes en del slike i delikatessebutikker og Bondens Marked, om du har tilgang til det. Ellers har vi noen ganger hatt fruktsalat. Jeg lager gjerne en variant med krydret lake - litt frisk ingefær, sitron, anis og kanel gir en litt artig smak. Men ikke alle liker dette. Jeg ble ganske sur her for et par uker siden da noen kritiserte denne salaten, som jeg stod bak, på et større arrangement. Noen kritiserte at det var fruktsalat til dessert, andre mente den smakte rart.. jaja. jeg vet bare at salaten var god og at det er feil med folk. 🙂 Anonymkode: 2e95a...8e6 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #13 Del Skrevet 3 timer siden Vi bruker å ha sorbet, eneste som funker etter en så tung mat. Anonymkode: 8eca7...c71 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PurpleTuliip Skrevet 3 timer siden #14 Del Skrevet 3 timer siden Ostekake laget på en kjeksbunn som er iblandet pepperkaker og med mandarinlokk er populært i min familie. Jeg er personlig ikke veldig glad i det så når jeg får «ansvar» for desserten lager jeg to mindre ostekaker. Veldig populært og friskt syns jeg etter ett heftig pinnekjøttmåltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sophie-Ann Skrevet 3 timer siden #15 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (52 minutter siden): Tips til utradisjonell dessert som passer til pinnekjøtt? Anonymkode: 764d6...f2f Jeg skal lage panna cotta med bringebær coulis :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #16 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (58 minutter siden): Tips til utradisjonell dessert som passer til pinnekjøtt? Anonymkode: 764d6...f2f Appelsin gele med pepperkakestrø Dronning Maud Anonymkode: 92ffc...046 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #17 Del Skrevet 3 timer siden Krydderkokte pærer med vaniljeis Pepperkakeis Anonymkode: ae862...16a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Isnih Skrevet 3 timer siden #18 Del Skrevet 3 timer siden Noe friskt/lett som fruktsalat for eksempel. Det er ikke godt med tung, feit eller mektig dessert etter pinnekjøtt, som multekrem eller ostekake - selv om det er godt isolert sett. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #19 Del Skrevet 2 timer siden Ser at mange skriver pepperkaker - vel å bra, men personlig synes jeg det blir for mye krydder og for søtt, dessuten spiser man jo det hele julen ellers.. bare min greie. Anonymkode: 2e95a...8e6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #20 Del Skrevet 2 timer siden Riskrem er det beste etter pinnekjøtt. Anonymkode: e2f70...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå