AnonymBruker Skrevet 17. desember 2024 #21 Del Skrevet 17. desember 2024 Vi har alltid koldtbord 1.juledag. Karbonader, eggerøre, god laks, pastasalat, kylling osv. Godt med noe annet enn bare julemat😅 veldig greit med restene til frokost også i romjula Anonymkode: 00d45...401 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. desember 2024 #22 Del Skrevet 17. desember 2024 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Karamellpuddingen til Diplomis er nydelig Enkelt og greit...ta den opp to timer før og legg i kjøleskap. ALLE som får den hos meg elsker den Anonymkode: e8e38...611 Har du tenkt å servere denne i år, så kan det bli vanskelig hvis du ikke har hamstret: Sitat Produktene Riskrem og Karamellpudding er dessverre utgått. Selv om riskrem og karamellpudding er tradisjonelle produkter mange er glad i, ser vi en endring i hva folk vil ha, og dessverre er etterspørselen etter slike produkter nedgående. Vi har også kommet dit at produksjonsutstyret må fornyes, og dessverre blir det for kostbart å kjøpe nytt. Vi vet det finnes mange trofaste tilhengere av produktene der ute, og beklager for at de ikke lenger er å finne i isdisken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2024 #23 Del Skrevet 17. desember 2024 Hadde gått for den oksesteken, hasselbackpoteter, stekte sjampinjonger, rosenkål og rødvinssaus. Dessert: Sjokoladefondant, vaniljeis med jordbær eller bringebær puré. Lite som slå det når de smakene smelter sammen Anonymkode: 9b675...d69 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #24 Del Skrevet 18. desember 2024 1.dag har vi alltid dampet torsk med smørsaus, glasserte gulrøtter, perlepoteter.. Men til gjester i jula lager jeg gjerne juletapas, det er også en fin måte å bli kvitt rester på; lefserull med laks og dill, eller skinke og rødbete. Grove vaffelhjerter med topping. må ribbestykker med rødløksmarmelade. Knuste poteter med rogn og rakfisk. Sprøstekt pinnekjøtt på rotmos i små skjeer. Samt et Charcuterie brett, man har jo gjerne en del ulike oster og skinker, og kjeks. Anonymkode: 9ee5e...a58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #25 Del Skrevet 18. desember 2024 Koldtbord her åsså, og får dermed spist opp rester fra julaften. Lager ulike salater som druesalat, potetsalat og eggesalat og div godt til. I år blir vi tre familier til her så da varmer jeg karbonader til også. Is,kransekake og julekaker til dessert. Anonymkode: 15399...334 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå