AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #1 Del Skrevet 3 timer siden Skal ha gjester til middag 1. juledag. Den ene (som er hos oss også på julaften) spiser ribbe med tilbehør. Andre gjesten spiser pinnekjøtt på julaften, så jeg tenker at vi kan ha noe som ingen av de har spist dagen før. Jeg har da tenkt kalkunfilet med tilbehør eller oksestek med tilbehør. Eneste er at jeg er redd for å få en tørr oksestek Har aldri laget karamellpudding før, men synes det er veldig godt. Eller så er det også godt med trollkrem, men uten tyttebær, men skogsbærblanding. Høres dette greit ut eller er det noen som har andre forslag? Anonymkode: 85a1d...430 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ny Bruker Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden Lag noe du mestrer godt uansett om gjestene spiste det før eller ikke. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Humas Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden Karamellpudding med karamellsaus og krem er veldig godt. Oksestek, godt, gjelder å følge oppskrift nøyaktig og kjenne ovnen din. andre desserter kan være iskake med kransekake, tilslørte bondepiker eller riskrem med rød saus, gamle klassikere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #4 Del Skrevet 3 timer siden Andre forslag: Lutefisk, kveite, torsk, asiatisk ribbe, koldtbord, rakfisk Anonymkode: 520d4...213 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #5 Del Skrevet 3 timer siden Hjemmelaget fiskesuppe og focaccia👍🏻 ostekake til dessert😅 Anonymkode: d30ff...fc9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #6 Del Skrevet 3 timer siden Jeg foretrekker fisk 1.dag. Blir så stappa av alt fettet i julemiddagen. Laks pakket inn i butterdeig er godt Anonymkode: 950c9...343 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #7 Del Skrevet 3 timer siden Jeg synes kalkunbryst høres nydelig ut og det er litt "lettere" (for magen) enn ribbe og pinnekjøtt. Det er også veldig julete. Oksestek synes jeg personlig er litt kjedelig, men det er sikkert fordi jeg alltid har fått gjennomstekt, tørr, grå oksestek. Hvis du vil gjøre det litt lett for deg selv kan du lage klassisk pannacotta med bringebærcoulis til dessert. Ja, det er sikkert kjedelig og oppbrukt, men nesten alle liker det, tross alt, det er godt og veldig lettvint å lage i stand på forhånd. Karamellpudding er selvsagt nydelig, men har en del usikkerhetsmomenter. Anonymkode: eedc3...fcc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #8 Del Skrevet 3 timer siden Kalkun er veldig godt, og har masse julevibber. Vi pleier å ha det i romjula. Det er godt med noe som er litt lettere når man har spist tung julemat dagen/-ene før😊 Anonymkode: 35de9...ba2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #9 Del Skrevet 3 timer siden Tusen takk for mange gode tips Jeg har litt å "tygge" på nå Ts Anonymkode: 85a1d...430 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1 time siden #10 Del Skrevet 1 time siden Karamellpudding er ikke så vanskelig å lage som mange skal ha det til, og det er veldig godt. Det ligger en god oppskrift på matprat.no - og du har tid til å prøvelage en gang før jul. Til saus pisker du krem som du blander med karamallsaus, kan nesten ikke bli verken enklere eller bedre. Er enig med de som foreslår kalkun til hovedrett. Kalkun med mandelpoteter, fløtesaus, waldorfsalat og grønnsaker er nydelig julemat. Du kan lage stuffing og steke i en brødform ved siden av siden du tenker filet, da blir måltidet enda mer julete syns jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #11 Del Skrevet 1 time siden Vilt er veldig godt som julemiddag. Anonymkode: da672...498 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå