Gå til innhold

Gulost som har blitt dårlig på et par dager - temperaturen i kjøleskapet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Nå skal det sies at gulosten er gammel, noen uker. Jeg våknet i dag til noe som stinket i kjøleskapet. Vi lagde taco på fredag og du ser rapsemerkene fra tacoen, at den har blitt hard. Og under har det vokst frem sort mugg. Jeg kjente på smøret (bremykt) og det er ikke sånn myk som det blir av å stå på benken, men jeg kan fint stikke fingrene mine et stykke oppi det. Jeg kjente jeg fikk litt uro for om det kanskje er kjøleskapet? Litt usikker på om det er det eller ei. Smør pleier jo å være hardt. Maten i fryseren er frossent ennå (kombiskap)

Anonymkode: b12ef...be5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Og det endelig poenget mitt var - hvordan ser man om kjøttet er fint ennå?

Anonymkode: b12ef...be5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor måler du ikke temperaturen i kjøleskapet hvis du tror det er noe galt med det? Bruk et steketermometer eller noe annet du kan måle temperaturen med.

 

Anonymkode: a3c89...422

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du sier osten har blitt dårlig på noen dager, men den er flere uker gammel? Det gir ingen mening.

Åpnet dere den for noen dager siden? Eller er det flere uker siden dere brøt emballasjen som beskytter den mot bakterier og andre ytre forurensninger?

Kjøtt merker man som oftest på lukt og smak om det er dårlig.

Anonymkode: 22c68...936

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...