AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #1 Skrevet 15. desember 2024 Kan man kjøpe dette fryst, for å ha en rask oppvarming? Når jeg lager det, har jeg på salt, pepper, en klype sukker og litt soyasaus. Steker i ca 20 min. Har dere bedre oppskrifter? Kan jeg eventuelt steke opp masse og så fryse med i ziplock poser? Erfaringer? Anonymkode: 97879...d4d
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #2 Skrevet 15. desember 2024 Jeg har ikke en bedre oppskrift, men ja det kan kjøpes ferdigstekt, og ja det kan stekes i hauger og fryses ned Anonymkode: 8ebca...91b 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #3 Skrevet 15. desember 2024 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Jeg har ikke en bedre oppskrift, men ja det kan kjøpes ferdigstekt, og ja det kan stekes i hauger og fryses ned Anonymkode: 8ebca...91b Takk. Hvor får man kjøpt fryst karamellisert løk og hvis jeg lager det selv for å fryse, må man ikke tilsette noe for at holdbarheten blir god i fryseren? Anonymkode: 97879...d4d
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #4 Skrevet 15. desember 2024 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Takk. Hvor får man kjøpt fryst karamellisert løk og hvis jeg lager det selv for å fryse, må man ikke tilsette noe for at holdbarheten blir god i fryseren? Anonymkode: 97879...d4d Jeg har funnet det i frysedisken på coop xtra feks, en liten kartong er det. Nei jeg har aldri tilsatt noe og det klarer seg nå noen måneder. Anonymkode: 8ebca...91b 1
Rumle Skrevet 15. desember 2024 #5 Skrevet 15. desember 2024 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Kan man kjøpe dette fryst, for å ha en rask oppvarming? Når jeg lager det, har jeg på salt, pepper, en klype sukker og litt soyasaus. Steker i ca 20 min. Har dere bedre oppskrifter? Kan jeg eventuelt steke opp masse og så fryse med i ziplock poser? Erfaringer? Anonymkode: 97879...d4d Jeg bruker litt brunt sukker, salt og meierismør. Men, det aller viktigste er å la det steke lenge nok til at det naturlige sukkeret i løken begynner å karamellisere og det skjer ikke før etter en time (ca). Mulig du blir lurt lurt av fargen på soyasausen? Prøv å la det steke lenger er mitt tips, og rør i løken, men ikke rør for ofte heller. Om det steker tørt kan du ha i bittelitt vann I det siste har jeg laget det i ovnen med hell, har brukt ovnsformer som jeg rører i ca hvert 20 min. Men, man må jo følge med hele tiden. Min erfaring med frysing er at det går veldig fint 2
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #6 Skrevet 15. desember 2024 De har tidligere hatt fryst på Spar, men ganske liten porsjon. Usikker på om den lå med grønnsaker eller med karbonadene. Lønner seg nok å lage stor porsjon selv og fryse ned. Anonymkode: 3b148...ce5
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2024 #7 Skrevet 15. desember 2024 Fant ut det ble like bra i airfryer. Anonymkode: b3795...65d
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2024 #8 Skrevet 16. desember 2024 Viktig med jevn størrelse på løkskivene, samt å gi det nok tid og ikke for høy varme. Anonymkode: 3dab6...b5d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå