AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #1 Del Skrevet 22 timer siden Jeg skal lage til koldtbord, og da hører det til karbonader med stekt løk. Jeg finner ikke stekt løk i frysedisken, som vanlig er det umulig å få tak i, så da må jeg lage selv. Jeg vet det ikke akkurat er vanskelig, men kan være noe tidkrevende om man virkelig ønsker skikkelig karamellisering. Jeg lurer på, for å spare meg jobb på selve dagen, da jeg har mer enn annet å gjøre, kan jeg steke løken ferdig dagen før? Og ha den kaldt i kjøleskapet frem til dagen etter? Anonymkode: ff41e...8bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KatteLatte Skrevet 22 timer siden #2 Del Skrevet 22 timer siden Det går nok veldig fint. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #3 Del Skrevet 22 timer siden Det går kjempefint. Karemallisert løk holder seg minst ei uke i kjølseskapet. Bare å varme opp igjen, så er den like god. Lager du ekstra mye, kan du bare fryse den ned i passe porsjoner, så har du det klart til neste gang du trenger. Anonymkode: 5e23f...797 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå