Gå til innhold

Stekt løk til karbonade - steke dagen før?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg skal lage til koldtbord, og da hører det til karbonader med stekt løk.

Jeg finner ikke stekt løk i frysedisken, som vanlig er det umulig å få tak i, så da må jeg lage selv. Jeg vet det ikke akkurat er vanskelig, men kan være noe tidkrevende om man virkelig ønsker skikkelig karamellisering.

Jeg lurer på, for å spare meg jobb på selve dagen, da jeg har mer enn annet å gjøre, kan jeg steke løken ferdig dagen før? Og ha den kaldt i kjøleskapet frem til dagen etter?

Anonymkode: ff41e...8bc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det går kjempefint. Karemallisert løk holder seg minst ei uke i kjølseskapet. Bare å varme opp igjen, så er den like god. 

Lager du ekstra mye, kan du bare fryse den ned i passe porsjoner, så har du det klart til neste gang du trenger.

Anonymkode: 5e23f...797

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...