Gjest gjest1 Skrevet 2. mars 2006 #1 Skrevet 2. mars 2006 Jeg har fått så lyst på en type brød som min venninnes mor pleide å lage til henne når vi var ungdommer. Det hadde bakepulver (natren?) istedenfor gjær og jeg tror det var kulturmelk eller lignende i det. Det var bare sååå saftig og nydelig. Problemet er at jeg ikke finner noen oppskrifter på nettet. Er det noen som vet hvilket brød jeg mener og som kanskje har en oppskrift på lur...?
Gjest Gjest Skrevet 2. mars 2006 #2 Skrevet 2. mars 2006 Njaaa... Jeg har aldri vært borti brød uten gjær, men prøv å søke på scones! De er rundstykkestore, laget på bakepulver, og er kjempegode.
salsera Skrevet 3. mars 2006 #3 Skrevet 3. mars 2006 Ei venninne unngår å bruke gjær og lager brød med natron. Her er en oppskrift hun bruker. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12909.asp
Gjest gjest1 Skrevet 3. mars 2006 #4 Skrevet 3. mars 2006 Ang den oppskriften salsera: hva er vinstein?
salsera Skrevet 3. mars 2006 #5 Skrevet 3. mars 2006 Vinstein kalles også tartarpulver og det dannes av druemost når man produserer vin. Jeg kjøpte det i utlandet, men jeg tror du får det på apotek i Norge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå