exictence Skrevet 10. desember 2024 #1 Del Skrevet 10. desember 2024 Kan man det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #2 Del Skrevet 10. desember 2024 hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? Anonymkode: 8e756...e5a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 10. desember 2024 Forfatter #3 Del Skrevet 10. desember 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? Anonymkode: 8e756...e5a Fordi jeg skal lage det på en tilstelning hos noen, og vil ha deigen klar med meg til bakedagen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #4 Del Skrevet 10. desember 2024 Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst". Anonymkode: 733aa...cbb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 10. desember 2024 Forfatter #5 Del Skrevet 10. desember 2024 ok Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #6 Del Skrevet 10. desember 2024 Det går helt fint, avhengig av hvilken oppskrift du bruker. Jeg bruker denne: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/seige-kokosmakroner Der er det ikke noe marengs, og kokosmassen skal stå og svelle i minst 15 minutter etter man har varmet den opp. Det finnes også enklere kokosmakron-oppskrifter, som dennehttps://www.detsoteliv.no/oppskrift/lettvinte-kokosmakroner, hvor man verken visper eggehviter eller varmer noe opp, bare rører ting sammen og lar det stå og svelle i en halvtimes tid (og da går det helt fint at det står over natten). Anonymkode: 598a5...9a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #7 Del Skrevet 10. desember 2024 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst". Anonymkode: 733aa...cbb Det er mange varianter, som er både uten at man visper eggehvitene, og uten at man varmer opp massen. Anonymkode: 598a5...9a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå