AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #2 Skrevet 10. desember 2024 hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? Anonymkode: 8e756...e5a 1
exictence Skrevet 10. desember 2024 Forfatter #3 Skrevet 10. desember 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? Anonymkode: 8e756...e5a Fordi jeg skal lage det på en tilstelning hos noen, og vil ha deigen klar med meg til bakedagen
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #4 Skrevet 10. desember 2024 Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst". Anonymkode: 733aa...cbb 1
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #6 Skrevet 10. desember 2024 Det går helt fint, avhengig av hvilken oppskrift du bruker. Jeg bruker denne: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/seige-kokosmakroner Der er det ikke noe marengs, og kokosmassen skal stå og svelle i minst 15 minutter etter man har varmet den opp. Det finnes også enklere kokosmakron-oppskrifter, som dennehttps://www.detsoteliv.no/oppskrift/lettvinte-kokosmakroner, hvor man verken visper eggehviter eller varmer noe opp, bare rører ting sammen og lar det stå og svelle i en halvtimes tid (og da går det helt fint at det står over natten). Anonymkode: 598a5...9a9
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2024 #7 Skrevet 10. desember 2024 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst". Anonymkode: 733aa...cbb Det er mange varianter, som er både uten at man visper eggehvitene, og uten at man varmer opp massen. Anonymkode: 598a5...9a9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå