Gå til innhold

Lage deigen/massen til kokosmakroner dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? 

Anonymkode: 8e756...e5a

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

hvorfor i all verden skulle man trenge det? Tar jo i underkant av 15 minutter å lage den deigen? 

Anonymkode: 8e756...e5a

Fordi jeg skal lage det på en tilstelning hos noen, og vil ha deigen klar med meg til bakedagen

Skrevet

Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst".

Anonymkode: 733aa...cbb

  • Liker 1
Skrevet

Det går helt fint, avhengig av hvilken oppskrift du bruker. 

Jeg bruker denne: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/seige-kokosmakroner

Der er det ikke noe marengs, og kokosmassen skal stå og svelle i minst 15 minutter etter man har varmet den opp. 

Det finnes også enklere kokosmakron-oppskrifter, som dennehttps://www.detsoteliv.no/oppskrift/lettvinte-kokosmakroner, hvor man verken visper eggehviter eller varmer noe opp, bare rører ting sammen og lar det stå og svelle i en halvtimes tid (og da går det helt fint at det står over natten). 

Anonymkode: 598a5...9a9

Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Tviler på det. Det er jo eggehviter (marengs-ish), og man varmer alt i dn kjele før man legger på brett. Så da vil jo din deig være kald, og tipper eggehvitene har mistet "spenst".

Anonymkode: 733aa...cbb

Det er mange varianter, som er både uten at man visper eggehvitene, og uten at man varmer opp massen. 

Anonymkode: 598a5...9a9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...