lillesnillelilla Skrevet 4. desember 2024 #1 Skrevet 4. desember 2024 Hva er din beste kjøleskapsgrøt?
Daisy-love Skrevet 4. desember 2024 #2 Skrevet 4. desember 2024 Jeg har hatt en fast oppskrift, men nå er jeg litt mer variabel, så du kan få både den faste og den nyere 😊 10g chiafrø, 10g proteinpulver (jeg bruker av soya med vanilje), 30g havregryn, 150-200ml væske gjerne en eller annen form for melk, og søtning. Rør sammen det tørre og bland med melk, og sett kaldt. Er 1 del tørr til 3-4 ganger så mye væske, alt etter hvor lenge det skal stå. Nå lager jeg ofte med havrefiber i tillegg, av og til kanel, litt banan, peanøttsmør, revet gulrot. Ja jeg ser veldig an. Jeg liker best revet gulrot i varm grøt da. Topping kan være én eller en kombinasjon av flere av disse: ulike typer bær, rabarbra , mango, pasjonsfrukt, (både fersk og fryst av alt dette), syltetøy, kokosyoghurt, nøttesmør, melkefri Nutella. Normalt har jeg fryste eller friske bær/frukt, mens det andre er mer sjeldent.
lillesnillelilla Skrevet 4. desember 2024 Forfatter #3 Skrevet 4. desember 2024 Daisy-love skrev (11 timer siden): Jeg har hatt en fast oppskrift, men nå er jeg litt mer variabel, så du kan få både den faste og den nyere 😊 10g chiafrø, 10g proteinpulver (jeg bruker av soya med vanilje), 30g havregryn, 150-200ml væske gjerne en eller annen form for melk, og søtning. Rør sammen det tørre og bland med melk, og sett kaldt. Er 1 del tørr til 3-4 ganger så mye væske, alt etter hvor lenge det skal stå. Nå lager jeg ofte med havrefiber i tillegg, av og til kanel, litt banan, peanøttsmør, revet gulrot. Ja jeg ser veldig an. Jeg liker best revet gulrot i varm grøt da. Topping kan være én eller en kombinasjon av flere av disse: ulike typer bær, rabarbra , mango, pasjonsfrukt, (både fersk og fryst av alt dette), syltetøy, kokosyoghurt, nøttesmør, melkefri Nutella. Normalt har jeg fryste eller friske bær/frukt, mens det andre er mer sjeldent. Takk for svar! 1
HemmeligSpion Skrevet 4. desember 2024 #4 Skrevet 4. desember 2024 Rester av moussaka eller pizza fra dagen før. 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2024 #5 Skrevet 5. desember 2024 Jeg bruker 2 dl havregryn (ja jeg er sulten), 1 spiseskje chiafrø, ca 1 dl melk og naturell yoghurt til god konsistens. Bruker frosne økologiske blåbær eller bringebær på toppen. Anonymkode: f0ba2...ce8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå