AnonymBruker Skrevet 3. desember #1 Del Skrevet 3. desember Jeg er utrolig glad i dette hvitløksbrødet og syns det er helt perfekt. Men, skulle gjerne laget selv fra bunnen av - da kanskje ikke brød, men heller rundstykker/knuter som jeg kan ta opp da jeg ikke spiser et helt brød selv. Det beste med det brødet er at det er MYE smør og hvitløk. Når man lager for eksempel knuter selv, er det ikke best å smøre etter de er stekt - og så fryse de med hvitløkssmør smurt over, for så å steke i ovn når det skal tines? Eller? Noen som har forslag? Anonymkode: 2ab19...fb4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 3. desember #2 Del Skrevet 3. desember Den produktet ser ut til å være et klassisk hvitt brød, med hvitløkssmør på toppen. Hva med denne oppskriften på hvitløksknuter med persille i tillegg fra matprat? Kan sikkert lage uten persille også. Bare smøre ut hvitløkssmøret på leivene uten persillen. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå