Gå til innhold

Hjemmelagde hvitløksbaguetter/knuter/rundstykker, forslag til oppskrift?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg er utrolig glad i dette hvitløksbrødet og syns det er helt perfekt. Men, skulle gjerne laget selv fra bunnen av - da kanskje ikke brød, men heller rundstykker/knuter som jeg kan ta opp da jeg ikke spiser et helt brød selv. 

Det beste med det brødet er at det er MYE smør og hvitløk. Når man lager for eksempel knuter selv, er det ikke best å smøre etter de er stekt - og så fryse de med hvitløkssmør smurt over, for så å steke i ovn når det skal tines? Eller? 

Noen som har forslag? :) 

Anonymkode: 2ab19...fb4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den produktet ser ut til å være et klassisk hvitt brød, med hvitløkssmør på toppen. Hva med denne oppskriften på hvitløksknuter med persille i tillegg fra matprat? Kan sikkert lage uten persille også. Bare smøre ut hvitløkssmøret på leivene uten persillen. 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...