Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en oppskrift som er god, men dessverre med litt mye fett. Hvilken empanadasdeig bruker dere???

Min er

7 dl hvetemel

1/2 ts salt

125 g margarin

1 dl vann

egg til pensling

Det blir 8 stykker som jeg steker ved 250 grader i 10-15 minutter.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker denne:

400 g hvetemel

200 g kaldt smør i biter

1 ts salt

2 vispede egg

1 dl vann

Steker ved 200 grader i ca et kvarter.

Jeg har en sunnere versjon hvor du bruker grovbakstmel istedet for hvetemel og bare 60 g smør, resten av smøret erstattes av 100 g most cottage cheese. Denne har jeg imidlertid ikke prøvd selv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...