salsera Skrevet 1. mars 2006 #1 Skrevet 1. mars 2006 Jeg har en oppskrift som er god, men dessverre med litt mye fett. Hvilken empanadasdeig bruker dere??? Min er 7 dl hvetemel 1/2 ts salt 125 g margarin 1 dl vann egg til pensling Det blir 8 stykker som jeg steker ved 250 grader i 10-15 minutter.
Arkana Skrevet 1. mars 2006 #2 Skrevet 1. mars 2006 Jeg bruker denne: 400 g hvetemel 200 g kaldt smør i biter 1 ts salt 2 vispede egg 1 dl vann Steker ved 200 grader i ca et kvarter. Jeg har en sunnere versjon hvor du bruker grovbakstmel istedet for hvetemel og bare 60 g smør, resten av smøret erstattes av 100 g most cottage cheese. Denne har jeg imidlertid ikke prøvd selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå