lady90 Skrevet 2 timer siden #1 Del Skrevet 2 timer siden Skal spise pizza rundt kl 1930 ikveld men er ikke hjemme mellom 15 og 18. Skal sette både en glutenfri og en vanlig deig. Normalt pleier jeg å lage deigen i 17-1730 tida, nå rekker jeg ikke før 1815 og da rekker den ikke å heve ferdig. Kan jeg på noen måte sette deigen rundt 14? opplever at deigen faller sammen om den får stå for lenge, iallefall med søt gjærbakst. Kan jeg bruke mindre gjør, kaldere vann e.l? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #2 Del Skrevet 1 time siden Kaldt vann og bare bittelitt gjær, så kan den stå i evigheter. Anonymkode: 73538...e28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lady90 Skrevet 1 time siden Forfatter #3 Del Skrevet 1 time siden AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Kaldt vann og bare bittelitt gjær, så kan den stå i evigheter. Anonymkode: 73538...e28 Men rekker den å heve ferdig da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Akebrett Skrevet 1 time siden #4 Del Skrevet 1 time siden (endret) Den glutenfrie vet jeg ikke.. Men den vanlige lager jeg alltid mange timer før, vanlig måte bare, lag den bare i en større bolle, siden du ikke kan ‘’slå den ned’’ Hvor mye gjær bruker du i den vanlige deigen? Tørr eller fersk gjær? Hvis du bruker fersk gjær, kan du ta gjæren og 1ts med sukker i en kopp, og vente til gjæren er ‘’smeltet’’, før du har den i deigen.. Det synes jeg fremskynder hevingen hvert fall, vet ikke om det stemmer, men jeg føler hvertfall det😅 og bruker du varm væske? Litt ute av kontekst, men denne oppskriften på pizzadeig er UTSØKT!!!! Setter den på kvelden før🫡 https://oppskrift.klikk.no/det-beste-brodet-du-kan-bake/4534 Endret 1 time siden av Akebrett Glemte linken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lady90 Skrevet 1 time siden Forfatter #5 Del Skrevet 1 time siden Akebrett skrev (15 minutter siden): Den glutenfrie vet jeg ikke.. Men den vanlige lager jeg alltid mange timer før, vanlig måte bare, lag den bare i en større bolle, siden du ikke kan ‘’slå den ned’’ Hvor mye gjær bruker du i den vanlige deigen? Tørr eller fersk gjær? Hvis du bruker fersk gjær, kan du ta gjæren og 1ts med sukker i en kopp, og vente til gjæren er ‘’smeltet’’, før du har den i deigen.. Det synes jeg fremskynder hevingen hvert fall, vet ikke om det stemmer, men jeg føler hvertfall det😅 og bruker du varm væske? Litt ute av kontekst, men denne oppskriften på pizzadeig er UTSØKT!!!! Setter den på kvelden før🫡 https://oppskrift.klikk.no/det-beste-brodet-du-kan-bake/4534 Hei. Har en veldig bra oppskrift fra før 😀 men bruker 50 gram tørrgjær i. Hvor mye skal jeg da bruke nå om den skal heve i 4-5 timer? Og skal jeg bruke samme temperatur på vannet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå