Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Har kremfløte som går ut på dato idag, kan jeg lage bløtkake av den i dag og servere kaken i morgen tror dere, eller blir fløten fort sur? (Innesnødd person på østlandet som ikke kommer seg på butikken :ler: )

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det skjer ikke en magisk forvandling der fløten blir knallsur i det klokka slår 12 i natt, så det tror jeg at jeg ville tatt sjansen på. ;)

Gjest Piper
Skrevet

Jeg ville ikke gjort det, for fløte har en tendens til å bli litt stram i smaken jo nærmere datoen den kommer. Jeg kunne fint brukt den i saus ol, men ikke i en kake.

Skrevet

Enig med Piper.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...