Gjest Gjest Skrevet 1. mars 2006 #1 Skrevet 1. mars 2006 Har kremfløte som går ut på dato idag, kan jeg lage bløtkake av den i dag og servere kaken i morgen tror dere, eller blir fløten fort sur? (Innesnødd person på østlandet som ikke kommer seg på butikken )
Nilma Skrevet 1. mars 2006 #2 Skrevet 1. mars 2006 Det skjer ikke en magisk forvandling der fløten blir knallsur i det klokka slår 12 i natt, så det tror jeg at jeg ville tatt sjansen på.
Gjest Piper Skrevet 1. mars 2006 #3 Skrevet 1. mars 2006 Jeg ville ikke gjort det, for fløte har en tendens til å bli litt stram i smaken jo nærmere datoen den kommer. Jeg kunne fint brukt den i saus ol, men ikke i en kake.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå