jegerrinne Skrevet 28. november 2024 #21 Del Skrevet 28. november 2024 Vi baket Pepperkaker-boks Islandske havresjokoboler [fikk oppskrift da jeg var på Island)- boks Smulteringer- fryser Julekake-fryser Brunepiner-boks Så får jeg kransekake skrullete og krumkaker av svigerfsr Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2024 #22 Del Skrevet 28. november 2024 AnonymBruker skrev (45 minutter siden): Kakene i boks på kjøkkenet blir fort tørre, kakene i boks i kjølerom (uten strømmen på) holder seg lenge. Anonymkode: 5bf52...154 Så man må skru av strømmen? Anonymkode: 9bcf4...714 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 4. desember 2024 #23 Del Skrevet 4. desember 2024 Jeg pleide å bake berlinerkranser, men etter å ha fått tilbakemeldinger om at folk ikke var like begeistra for smørsmaken som meg, fant jeg en oppskrift på tranebærkjeks som jeg har holdt meg til siden (med en liten tilføyelse, jeg slenger i tørket aprikos i tillegg). Disse kjeksene er i boks (bokstavelig talt) og oppbevares i et rom uten varme. Lenge har jeg innbilt meg at jeg ikke får til gjærbakst. De to siste årene har vi likevel fått flotte og gode aniskringler. Her er halvparten av årets bakst: 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå