Gå til innhold

Hva baker du til jul, når gjør du det og hvordan oppbevares det?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi baket

Pepperkaker-boks

Islandske havresjokoboler [fikk oppskrift da jeg var på Island)- boks

Smulteringer- fryser

Julekake-fryser

Brunepiner-boks

Så får jeg kransekake  skrullete og krumkaker av svigerfsr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (45 minutter siden):

Kakene i boks på kjøkkenet blir fort tørre, kakene i boks i kjølerom (uten strømmen på) holder seg lenge. 

Anonymkode: 5bf52...154

Så man må skru av strømmen?

Anonymkode: 9bcf4...714

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleide å bake berlinerkranser, men etter å ha fått tilbakemeldinger om at folk ikke var like begeistra for smørsmaken som meg, fant jeg en oppskrift på tranebærkjeks som jeg har holdt meg til siden (med en liten tilføyelse, jeg slenger i tørket aprikos i tillegg). Disse kjeksene er i boks (bokstavelig talt) og oppbevares i et rom uten varme.

Lenge har jeg innbilt meg at jeg ikke får til gjærbakst. De to siste årene har vi likevel fått flotte og gode aniskringler. Her er halvparten av årets bakst:

20241204_135535.thumb.jpg.9ad3c1ad936c3983f4b6bc16cddcb016.jpg

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...