Rolf-Odd Skrevet mandag kl 11:51 #1 Del Skrevet mandag kl 11:51 Har siste år ofte kjøpt et relativt dyrt, men sunt surdeigsbrød som smaker godt. Ofte var det imidlertid store hull i brødskivene som firmaet antakelig fikk klager på, slik at de nå har endret produksjonsmetoden. Hullene i brødskivene er nå borte, men siden brødet ikke smaker like godt, lurer på hva de kan ha gjort, og om brødet fortsatt er sunt å spise? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:58 #2 Del Skrevet mandag kl 11:58 Hullenes størrelse handler om hvordan det er fermentert. Uten å vite prosessen/ ingrediensene til dette brødet vil jeg anta at det kun handler om fermenteringen og at det er en estetisk/ praktisk endring. Anonymkode: 101cb...bc3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå